Gyapjú és természetes anyagok

Természetes alapanyagaink között megtalálható a kosárfonáshoz szükséges nád, illetve a nemezeléshez használatos gyapjú is.

A nemezelés az utóbbi években újra nagyon közkedvelt lett, ennek egyik oka a régi kézműves technikák iránti érdeklődés növekedése és a tűnemezelés megjelenése.A peddignád egy nagyon szép és nagyon jól használható anyag.
Nagyszerű vele fonni!

Tovább
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Waldorf intézmények, iskolai foglalkozások, kézműves foglalkozások alapanyagai, természetes anyagokból, gyapjú, nemezelés eszközök. A nemezelés az utóbbi években újra nagyon közkedvelt lett, ennek egyik oka a régi kézműves technikák iránti érdeklődés növekedése és a tűnemezelés megjelenése.A peddignád egy nagyon szép és nagyon jól használható anyag.
Nagyszerű vele fonni!


Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.


Tovább