A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Joe's Zoo – Állatos memóriajáték óvodásoknak

Ár:
3.200 Ft
Cikkszám: 663
Gyártó: Piatnik
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 32
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. december 11.
Joe's Zoo vidám állatos memóriajáték óvodásoknak a Piatniktól. Ki tud hamarabb 6 állateledelt összegyűjteni ebben a társasjátékban úgy, hogy emlékszik melyik állat hova bújt az állatkertben?

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Joe's Zoo vidám állatos memóriajáték óvodásoknak a Piatniktól. Ki tud hamarabb 6 állateledelt összegyűjteni ebben a társasjátékban  úgy, hogy emlékszik melyik állat hova bújt az állatkertben.
Tartalom:
1 játékfigura "Joe"
1 kocka
10 állatkártya (zebra,flamingó, krokodil, hangyász, tigris)
25 tippkártya 5 színben
30 állateledel
Az állatok elbújtak az állatkertben A társasjáték kezdetén a 10 állatkártyát lefordítva az asztalra tesszük egy kört kialakítva. Joe-t az egyik kártyán elhelyezzük, és minden játékos kap 5 tippkártyát, mindenki a saját választott színében, amelyen zebra, krokodil,tigris, hangyász, flamingó található. Dobunk a dobókockával és Joe annyit lép, amennyit dobtunk. Ezután a játékosok kiválasztják a saját tippkártyájuk közül, hogy ki mire gondol, melyik állat kártyáján állhat vajon most Joe. Egyszerre megmutatjuk a választott tippkártyákat, és aki jól tippelt kap 1 állateledelt. A játékot az a játékos nyeri, akinek hamarabb összegyűlik a 6 állateledele.
Nehezíthetjük a játékot azzal is a nagyobbaknál, hogy minden kör végén az adott kártyát, amelyen Joe állt máshova rakjuk a sorban, vagy 2 kártya helyét felcseréljük.

Gyártó Piatnik
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 2-5 játékos
Jelleg Memóriafejlesztő állatos családi társasjáték
Fejleszti memóriát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, pontos megfigyelést, probléma megoldó képességet, rugalmas gondolkodást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a nagycsoportos óvodások legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 5 éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban „Joe's Zoo – Állatos memóriajáték óvodásoknak” terméknévvel megtalálható társasjáték termékadatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: memória játékok, társas játékok, memóriajátékok, óvodás társasjátékok, ovis társasjátékok, társas, játék, társas óvodásoknak, gyermekjáték, társas játék. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: állatgondozós játékok, társasjáték gyerekeknek, állatgondozós játék, képességfejlesztő játék, gyermekjátékok, állatkertes játék, képességfejlesztő játékok, ovis társas, állatkertes játékok, óvodás társasjáték, játékok. A fenti társasjáték egyebek mellett az „Intézményeknek > Figyelem, memóriafejlesztés” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték termékadatlapja között lehet böngészni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 4842 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.