A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Színes kottafejek - Kottagyűjtemény óvodásoknak /Játsszunk xilofonon

Ár:
1.960 Ft
Cikkszám: 2552
Gyártó: Magyar termék
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 20
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 06.

Színes kottafejek - kottagyűjteményben a legegyszerűbb gyermekdaloktól a kétszólamú klasszikus művekig megtalálhatóak a kották, elsősorban metalofon és csengőkészlethez.

A hangszerek megvásárolhatók webáruházunkban. Intézményeknek is ajánljuk, a zenei nevelés eszközeként.

 

 

 

 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Színes kottafejek - kottagyűjteményben a legegyszerűbb gyermekdaloktól a kétszólamú  klasszikus művekig megtalálhatóak a kották, elsősorban metalofon és csengőkészlethez. Intézményeknek is ajánljuk, a zenei nevelés eszközeként.
Gyártó Magyar termék
Színes kottafejek.
Ajánlott óvodás kortól, 3 éves kortól, intézményeknek,
Fejlesztési terület zenei nevelés, zenei műveltség, hangszerek,

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a nagycsoportos ovisok kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek hatéves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a gyerekhangszerek és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „Színes kottafejek - Kottagyűjtemény óvodásoknak /Játsszunk xilofonon” elnevezéssel megtalálható gyerekhangszer oldalára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: gyermekhangszerek, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, gyermekhangszer, képességfejlesztő játék, gyermek hangszer. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: játékok, gyermekjáték, gyermek hangszerek, gyerek hangszerek, gyerek hangszer, játék. A fenti gyerekhangszer többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Érzékelés fejlesztése” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló gyerekhangszer termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 4842 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

Termék címkék: gyerekhangszer, gyerekjáték, kotta