A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szebényiné Nagy Éva: Böngésző – Munkatankönyv olvasástanításhoz

Ár:
1.430 Ft
Cikkszám: L-3717
Gyártó: Logopédia
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 15
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 06.
A speciális, differenciált olvasástanításhoz kapcsolódó munkatankönyvet a szerző azoknak az írni-olvasni  tanuló kisiskolásoknak ajánlja, akik az első osztályt már elvégezték, de még nehézségeik vagy kudarcaik vannak az olvasás-írásban, és ennek következtében a tanulásban. Kívánja, hogy a Böngésző segítsen a tévesztett betűk helyes olvasásában és írásában. Szerettesse, ismertesse meg velük szép magyar szavainkat, hozza közelebb őket a nyelv világához.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A gazdagon illusztrált kiadvány a nagy költők, írók legkedvesebb verseit, meséit tartalmazza, mind pedagógiai, mind otthoni felhasználásra. Ajánlott olvasmányok még a szerzőtől a Mondd ki! Írd le! Törd a fejed! című könyv és az elsősorban szakmabelieknek íródott Terápiás programjavaslat diszlexiásoknak című kiadvány, amely mindkét művet programkeretbe foglalja.
Gyártó Logopédia

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív játék webshopunkban „Szebényiné Nagy Éva: Böngésző – Munkatankönyv olvasástanításhoz” elnevezéssel listázott iskolai eszköz adatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: olvasás tanulás, iskolai fejlesztő eszközök, foglalkoztató feladatlap, képességfejlesztő eszközök, oktatójátékok, készségfejlesztő füzetek, tanulójáték, olvasás tanulása. Hasonló típusú kifejezések, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök megtalálásában, például a következőek lehetnek: foglalkoztató feladatlapok, foglalkoztató füzetek, iskolai eszközök, képességfejlesztő eszköz, iskolai berendezések, fejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszköz. A fenti termék többek között az „Életkor szerint” elnevezésű kategóriában illetve a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló iskolai eszköz adatlapja között lehet válogatni. Az olvasástanulás kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 6 különféle fejlesztő eszköz között böngészhetnek az óvodai, bölcsődei, iskolai vezetők, pedagógusok.