A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szautner Jánosné: A tanulási zavarok korrekciója kisiskolás korban 3.

Ár:
2.900 Ft
Cikkszám: 4108
Gyártó: Magyar termék
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 30
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 06.
A 3. osztályosoknak készített, tanmenetszerűen alkalmazható fejlesztő program formailag és tartalmilag az elsős és a másodikos programra épül. Anyagában a direkt képességfejlesztő feladatok mellett megtalálható a korosztály életkori sajátosságainak megfelelő önismeret, pozitív énkép és gondolkodás kialakítása, alapvető tanulást segítő módszerek ismertetése és a harmadik osztályos anyanyelvi tantárgyakra épülő, képességfejlesztő módszerekkel történő készségfejlesztés (kifejező olvasás, helyesírás, szókincsfejlesztés, fogalmazás-tanulás alapozása). 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Megvalósítását segíti a „Nebuló 3.” képességfejlesztő feladatgyűjtemény, tanulói segédlet. Mellékletei fóliára átmásolva szemléltetőeszközként használhatók a fejlesztő foglalkozásokon, de többségük alkalmazható a tanórai munkában is. A módszertani ajánlásokban a feladatok és a gyakorlatok megvalósítását segítő útmutatások mellett megtalálható az egyes tevékenységi formák közvetlen fejlesztő hatásának megnevezése, a tudatos fejlesztő tevékenység biztosítására. A függelékben található képességvizsgálati és pedagógiai mérőlapok a fejlesztés hatékonyságáról adnak tájékoztatást. 

Gyártó Magyar termék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Fejlesztő játék webshopunkban „Szautner Jánosné: A tanulási zavarok korrekciója kisiskolás korban 3.” elnevezéssel megtalálható iskolai eszköz termékadatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: iskolai fejlesztő eszközök, iskolai fejlesztő eszköz, iskolai berendezés. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő felnőtt könyvek megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: felnőtteknek szóló könyvek, iskolai eszközök, felnőtt könyvek. A fenti iskolai eszköz többek között a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Érzékelés fejlesztése” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló iskolai eszköz tekinthető meg. Az iskolai eszköz címkére kattintva példának okáért több mint 175 különböző felnőtt könyv között válogathatnak a kedves érdeklődők.

Termék címkék: felnőtt könyv, iskolai eszköz