Ár
5 120 Ft - 9 060 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület
Termék státusza

Fa szabadtéri játékok

Mi azt valljuk, nem lehet elég időt tölteni a szabadban! A gyerekek ne a tévét, laptopot, tabletet és telefont bámulva és nyomkodva a képernyő előtt nőjenek fel, hanem irány az udvar, a természet! 

A természet persze önmagában is rengeteg játék- és tanulási lehetőséget rejt magában, azért szívesen adunk tippeket, mit lehet még csinálni odakinn. És ha mindezt fa szabadtéri játékkal kívánjuk megvalósítani, arra is van mód!

Gyere, nézz szét kínálatunkban!

Tovább

Ha játék a szabadban, akkor hinta! Szinte minden gyerek szeret hintázni. Az általunk kínált fa hinta esztétikus, kényelmes, és szinte felszállhatnak vele az égig az ovisok, mint Maszat!

Egészen pici kortól kisiskolás korig érdekli a gyerekeket a homokozó. A homokozó a szerepjátékok fontos helyszíne: lehet itt sütni-főzni, de várat, alagutat építeni is. A homokozás kicsit másképp is megvalósítható. Ehhez nyújt segítséget Homokozó asztalunk, amely egy fakeretbe rögzített törhetetlen üvegből (írókával, mágneses rajzolóval, 3 féle fésűvel, 1 adag homokkal). áll. Ha valami különlegesre vágysz, ami fejleszti a vizuális készséget, képzelőerőt, fantáziát, önbizalmat ad, növeli az alkotókedvet, akkor ez a legjobb választás.

A babzsák dobójáték ügyességi játék óvodásoknak. A játékosoknak pontot kell szerezniük, azzal, hogy a kis babzsákokat átdobják a kis háromszögeken. A különböző színű háromszögek más-más pontokat jelentenek. A céltábla háromszög elemeiből több forma is kirakható és variálható. FSC fából készült játék. A termék természetesen eleget tesz a a környezettudatos és társadalmilag felelős gyártás feltételeinek. 

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább