A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lego - Harry Potter 75947 - Hagrid kunyhója:csikócsőr megmentése, építőjáték

Ár:
23.290 Ft
Cikkszám: 13440
Gyártó: Lego
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 233
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.
Az ifjú boszorkányok és varázslók eljátszhatják a Harry Potter és az azkabani fogoly varázslatos jeleneteit a LEGO® Harry Potter 75947 Hagrid kunyhója: Csikócsőr megmentése játékkészlettel. Ez a klassz, gyermekeknek szánt játék végtelen lehetőséget nyújt a fantáziadús szerepjátékra a 8 év fölötti Harry Potter rajongók számára. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Felfedezhetik Hagrid kunyhójának részletesen kidolgozott belső terét, amikor pedig megérkezik a mágiaügyi miniszter és a hóhér, elbújhatnak Hagrid tökágyásán, majd megmenthetik Csikócsőrt, a hippogriffet a hóhér fejszéjétől. Ezzel a Harry Potter LEGO készlettel a varázslatos kalandok sosem érnek véget. A készlet 6 minifigurát, egy mozgatható szárnyakkal és fejjel ellátott, megépíthető Csikócsőr figurát és rengeteg kiegészítőt és funkciót tartalmaz, köztük a kandallóhoz tartozó, gombbal irányítható fénykockát.
  • A készlet 6 LEGO® Harry Potter minifigurát tartalmaz: Hagridot és az új, 2019 júniusában megjelenő Harry Pottert, Ron Weasly-t, Hermione Grangert, a hóhért és a Mágiaügyi minisztert, valamint Csikócsőr, a hippogriff figuráját, ami mozgatható szárnyakkal és fejjel van ellátva és egy levehető lánchoz van kötve.
  • Ez a Harry Potter LEGO® készlet tartalmazza Hagrid 2 részből álló, megépíthető erdei kunyhóját, mely egy tökágyassal van kiegészítve.
  • LEGO® Hagrid kunyhójának szobája tartalmaz egyszékkel ellátott asztalt, gyertyát, ládát, csokibékát, egy Reggeli Próféta újságot és egy pókot.
  • LEGO® Hagrid kunyhójának fő helyisége tartalmaz egy asztalt 2 székkel, egy megépíthető karosszéket, egy nagy fénykockával ellátott kéményt, egy tálat, benne tojással, táskát, vitrint, Hagrid rózsaszín esernyőjét, ásót, teáskannát, kanalat, serpenyőt, húsvágó bárdot, lasszót, seprűt és egy vödröt.
Gyártó Lego
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg kreatív építőjáték
Fejleszti térlátást,megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, kreativitást,kézügyességet, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek az iskolás gyerekek legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra tízéves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Lego - Harry Potter 75947 - Hagrid kunyhója:csikócsőr megmentése, építőjáték” névvel listázott építőjáték termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyermekjáték, műanyag építős játékok, játék, műanyag építőjátékok, építős játékok, konstruáló játékok, építőjáték műanyagból. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: konstruáló játék, képességfejlesztő játékok, építőjátékok, konstrukciós játék, építő játék, képességfejlesztő játék, gyerekjátékok, gyermekjátékok. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek ” kategóriában és a „Játékkategóriák > Építőjátékok > Lego építőjáték > Lego - Harry Potter ” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló építőjáték között lehet válogatni. A műanyag építőjáték címkére kattintva például körülbelül 360 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.