A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Adományozás

Csengess meg egy harangot!

Minden tizenegyedik másodpercben meghal egy kisgyermek a világon. Ezek a halálesetek védőoltásokkal, gyógyszerekkel, megfelelő táplálkozással, tiszta ivóvízzel, vagy a fertőzések időben történő kezelésével megelőzhetők lennének. Minden gyermeknek joga van az élethez és fejlődéshez, mégis sok gyermek számára ennek esélye sem biztosított. Míg a szubszaharai Afrikában 12-ből 1, Dél-Ázsiában 19-ből 1 gyerek hal meg ötéves kora előtt, ez az arány Magyarországon 166-ból 1.

Úgy gondoljuk, mi valamennyien a szerencsések közé tartozunk, hiszen lehetőségünk van arra, hogy gondoskodjunk gyermekeinkről. Ezt látva, szívesen segítünk azoknak a családoknak, gyermekeknek, akik nincsenek ilyen helyzetben. Ezért is lettünk az UNICEF partnere adománygyűjtő akciójukban. Nemcsak mi adományozunk a rászoruló családoknak, hanem a Ti adományaitokat továbbítjuk az UNICEF felé. Mindezért az 500 Ft-os adományért egy UNICEF csengőt teszünk a csomagodba.

Egy általad támogatott kiscsengő árából az UNICEF biztosítani tudja egy súlyosan alultáplált kisgyerek egy teljes napi ellátását.

Ha rendelésed végén egy csengőt is választasz, te is hozzájárulhatsz egy segítségére szoruló kisgyermek életben maradásához.

Hisszük, hogy érdemes másokért tenni! Köszönjük, hogy hiszel Bennünk, és engeded, hogy adományodat teljes egészében továbbítsuk az UNICEF felé.

Az igazolást, hogy valóban az UNICEF felé továbbítjuk az általad adományozott összeget itt találod. 

Az UNICEF által szervezett kampányról itt olvashatsz.

Nézet:
Rendezés:
Játék kereső
Ár
SAPI hírlevél modul
Vásárlóink írták:
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>