A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Adományozás

Csengess meg egy harangot!

Minden tizenegyedik másodpercben meghal egy kisgyermek a világon. Ezek a halálesetek védőoltásokkal, gyógyszerekkel, megfelelő táplálkozással, tiszta ivóvízzel, vagy a fertőzések időben történő kezelésével megelőzhetők lennének. Minden gyermeknek joga van az élethez és fejlődéshez, mégis sok gyermek számára ennek esélye sem biztosított. Míg a szubszaharai Afrikában 12-ből 1, Dél-Ázsiában 19-ből 1 gyerek hal meg ötéves kora előtt, ez az arány Magyarországon 166-ból 1.

Úgy gondoljuk, mi valamennyien a szerencsések közé tartozunk, hiszen lehetőségünk van arra, hogy gondoskodjunk gyermekeinkről. Ezt látva, szívesen segítünk azoknak a családoknak, gyermekeknek, akik nincsenek ilyen helyzetben. Ezért is lettünk az UNICEF partnere adománygyűjtő akciójukban. Nemcsak mi adományozunk a rászoruló családoknak, hanem a Ti adományaitokat továbbítjuk az UNICEF felé. Mindezért az 500 Ft-os adományért egy UNICEF csengőt teszünk a csomagodba.

Egy általad támogatott kiscsengő árából az UNICEF biztosítani tudja egy súlyosan alultáplált kisgyerek egy teljes napi ellátását.

Ha rendelésed végén egy csengőt is választasz, te is hozzájárulhatsz egy segítségére szoruló kisgyermek életben maradásához.

Hisszük, hogy érdemes másokért tenni! Köszönjük, hogy hiszel Bennünk, és engeded, hogy adományodat teljes egészében továbbítsuk az UNICEF felé.

Az igazolást, hogy valóban az UNICEF felé továbbítjuk az általad adományozott összeget itt találod. 

Az UNICEF által szervezett kampányról itt olvashatsz.

Rendezés: