A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Képes történetek - Így vagy úgy? - Schubi

Ár:
9.810 Ft
Cikkszám: 7710
Gyártó: Schubi
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 99
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. február 19.
Képes történetek - A 12 különböző történetek sorrendbe rakása után, az utolsót a gyermek választhatja ki, Hogy a történet véget ér "így" vagy "úgy", a kis narrátorok saját értelmezésük alapján döntenek. mindegyiknek két lehetséges megoldása van (kék vagy piros) közül választhat. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A fejlesztő játék során rendkívüli módon fejlődik a gyermek szókincse, fantáziája, érzelmi intelligencia fejlesztésére is ajánljuk. Beszélgetős, terápiás foglalkozásokhoz remek kiegészítő játék.
Fejlesztőpedagógusok, gyógypedagógusok, pszichológiával foglalkozó szakemberek számára ajánlott.
Gyártó Schubi

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Képes történetek - Így vagy úgy? - Schubi” névvel listázott érzelmi intelligencia fejlesztés adatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: érzelmi intelligenciát fejlesztő játékok, készségfejlesztő eszköz, képességfejlesztő eszköz, fejlesztő eszközök. Hasonló témájú szavak, melyek még segíthetnek a legjobb fejlesztő eszközök megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: képességfejlesztő eszközök, érzelmi intelligenciát fejlesztő játék, érzelmi intelligencia fejlesztése, készségfejlesztő eszközök. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek ” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló érzelmi intelligencia fejlesztés adatlapja tekinthető meg. A fejlesztő eszköz címkére kattintva például körülbelül 624 különféle fejlesztő eszköz között válogathatnak az óvodai, bölcsődei, iskolai vezetők, pedagógusok.