A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Archelino – Készségfejlesztő játék

Ár:
7.290 Ft
Cikkszám: 183
Gyártó: Huch
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 73
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 06.
Noé bárkájába kell a 6 állatot megfelelő sorrendbe berakni, hogy elmenekülhessenek az özönvíz elöl. 60 feladvány különböző nehézségi szinteken.Készségfejlesztő gyermekjáték. Részleteket lásd lenn...
Ajánlott:4 éves kortól- 99 éves korig

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása


A fából készült festett állatok balra is és jobbra is tudnak fordulni. Van amikor látunk egy sorrendet és a hiányzó állatokról oldalt kapunk információt, hogy ki-kivel utazik együtt, szembefordulva beszélgetnek, vagy hátat fordítanak egymásnak. Van amikor nem találunk sorrendet, csak ki tudjuk következtetni, hol maradt annyi hely, hogy a 3 állat elférjen egymás mellett. Van, ahol az információkat össze kell gyűjteni és a halomból így tudunk elindulni. Minden feladatnak egy megoldása van.


 

 

 

Gyártó Huch
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg Logikai gondolkodást fejlesztő játék
Fejleszti irányfelismerést, formafelismerést,logikai gondolkodást,térlátást,következtetések levonását, tanulási képességet, kombinációs készséget, megfigyelő képességet, rész-egész megfeleltetését,
koncentrációt,műveletek sorrendjének megállapítását, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a nagycsoportos óvodások kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek ötéves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Archelino – Készségfejlesztő játék” névvel megtalálható logikai játék termékadatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: készségfejlesztő játékok, fejtörők, egyszemélyes játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, gyermekjáték, egyszemélyes játék, logikát fejlesztő játék. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: képességfejlesztő játékok, fejtörő, logikai feladatok, játék, gyermekjátékok, logikai feladványok, egyedül játszható játékok, játékok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Fajáték” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló logikai játék termékadatlapja tekinthető meg. A logikai feladványok kulcsszóra kattintva pl. több mint 142 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.