A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Körös-körül Állatok – Brainbox kártyajáték

Ár:
2.590 Ft
Cikkszám: 2942
Gyártó: Brainbox
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 26
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. december 11.
A BrainBox Körös-körül állatok egy gyors memóriajáték, ahol minden játékos a saját kártyáját a többiekkel egy időben tanulmányozza. A játék „körös-körül” megy egyik játékostól a másikig, amíg minden játékos válaszol a kártyán szereplő kérdésre. Akik jól válaszoltak, játékban maradnak, a helytelen választ adók kártyái pedig középre kerülnek, amit a játék végén a győztes begyűjt.
Bónuszjáték: Minden kártyapár nyolc különbséget rejt, amit a játékosok megkereshetnek. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Remek oktató és fejlesztő játék.
Játékosok száma: 1-6 fő.
Ajánlott életkor:  éves kortól

A Brainbox család többi tagja is kapható:

-Első képeim

-Matematika kicsiknek

-Környezetismeret kicsiknek

-Találmányok 8 éves kortól

-Állatok 8 éves kortól

-A világ országai 8 éves kortól

-A világtörténelem

-Farm

Gyártó Brainbox
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 1-6
Jelleg megfigyelést fejlesztő játék
Fejleszti megfigyelőképességet, problémamegoldást, számolási készséget, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget,rugalmas gondolkodást, memóriát, tárgyi tudást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe az iskolás gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek tizenkét éves iskolásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kártyajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „Körös-körül Állatok – Brainbox kártyajáték” névvel megtalálható kártyajáték oldalára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: kártyajátékok, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játék, gyermekjátékok, memória játék. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: memória játékok, memóriajátékok, készségfejlesztő játékok, kártya játékok, játék, gyermekjáték. A fenti kártyajáték egyebek mellett az „Életkor szerint” termékkategóriában és a „Játékkategóriák” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló kártyajáték adatlapja tekinthető meg. A memóriajáték címkére kattintva pl. több mint 103 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.