A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Varázsbetű Számkaland – Számolási képességet fejlesztő szoftver

Ár:
9.900 Ft
Cikkszám: 737
Gyártó: Varázsbetű
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 99
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. február 19.
Varázsbetű Számkaland a számolás alapjainak elsajátításához nélkülözhetetlen. Intézményi használatra érdeklődik áraink iránt- forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Varázsbetű Számkaland szoftvernél a feladatok színesek, kellemesek, esztétikusak, valamint a feladatok folyamatos váltakozása, cserélődése miatt izgalmasak is. A szoftver nyolc feladatcsoportot, tizenhét feladattípust tartalmaz, segítségükkel olyan fontos képességek fejlődnek, mint a számfogalom, a arányok ismerete, a formaismeret, az emlékezet, a figyelem vagy az összeadás kivonás képessége. A szoftver 17 különböző játék segítségével fejleszti a gyerekek számolási képességét. A játékok a tízes számkörben, három nehézségi fokozaton segítenek kialakítani a matematikai alapkészségeket. A játék használatával fejlődik:

- a vizuális figyelem

a figyelem-koncentráció

- a forma-felismerés

- az emlékezet

- a számfogalom

- a logikus gondolkodás

- az analízis, szintézis képessége

- az arányok ismerete

- a tájékozódási képesség

- a szövegértési képesség

- a szerialitás

- az összeadási, kivonási képesség.

  A játék folyamatosan naplózza az eseményeket, így a gyerekek önállóan is használhatják a játékokat, Ön mégis tisztában lesz a teljesítményükkel. A szoftver része a képességfelmérő teszt is, melynek segítségével pontos képet alkothat a gyermek számolási képességeiről, illetve a fejlesztendő területekről. Operációs rendszer: Windows XP, Windows Vista, Windows 7 .

 

 


 


 

Gyártó Varázsbetű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Fejlesztő játék webáruházunkban „Varázsbetű Számkaland – Számolási képességet fejlesztő szoftver” elnevezéssel megtalálható iskolai eszköz oldalára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: oktató játékok, játékos matematika, készségfejlesztő eszközök, iskolai berendezések, játékos matek, tanulós játékok, matekos játék, képességfejlesztő eszköz. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: tanulós játék, iskolai eszközök, matematikai játékok, oktató játék, oktatójátékok, matekos játékok. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Varázsbetű” elnevezésű kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Varázsbetű” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló iskolai eszköz termékadatlapja tekinthető meg. A játékos matematika kulcsszóra kattintva például több mint 172 különböző fejlesztő eszköz között böngészhetnek az iskolai, óvodai vagy bölcsődei pedagógusok, vezetők.