A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Varázsbetű Számkaland – Számolási képességet fejlesztő szoftver

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
9.900 Ft
Varázsbetű Számkaland a számolás alapjainak elsajátításához nélkülözhetetlen. Intézményi használatra érdeklődik áraink iránt- forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz
Cikkszám: 737
Gyártó: Varázsbetű
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 99
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. szeptember 30.

Játék bemutatása

A Varázsbetű Számkaland szoftvernél a feladatok színesek, kellemesek, esztétikusak, valamint a feladatok folyamatos váltakozása, cserélődése miatt izgalmasak is. A szoftver nyolc feladatcsoportot, tizenhét feladattípust tartalmaz, segítségükkel olyan fontos képességek fejlődnek, mint a számfogalom, a arányok ismerete, a formaismeret, az emlékezet, a figyelem vagy az összeadás kivonás képessége. A szoftver 17 különböző játék segítségével fejleszti a gyerekek számolási képességét. A játékok a tízes számkörben, három nehézségi fokozaton segítenek kialakítani a matematikai alapkészségeket. A játék használatával fejlődik:

- a vizuális figyelem

a figyelem-koncentráció

- a forma-felismerés

- az emlékezet

- a számfogalom

- a logikus gondolkodás

- az analízis, szintézis képessége

- az arányok ismerete

- a tájékozódási képesség

- a szövegértési képesség

- a szerialitás

- az összeadási, kivonási képesség.

  A játék folyamatosan naplózza az eseményeket, így a gyerekek önállóan is használhatják a játékokat, Ön mégis tisztában lesz a teljesítményükkel. A szoftver része a képességfelmérő teszt is, melynek segítségével pontos képet alkothat a gyermek számolási képességeiről, illetve a fejlesztendő területekről. Operációs rendszer: Windows XP, Windows Vista, Windows 7 .

 

 


 


 

Gyártó Varázsbetű
Mely kategória? Intézményi eszközök
Mely korosztály? 8 - 12 éves
Nem Mindegyik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Játék webshopunkban „Varázsbetű Számkaland – Számolási képességet fejlesztő szoftver” névvel megtalálható iskolai eszköz termékadatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: matekos játék, fejlesztő eszközök, matekos játékok, iskolai eszközök, iskolai fejlesztő eszközök, oktatójátékok, tanulós játékok. Hasonló típusú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb fejlesztő eszközök megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: oktató játékok, készségfejlesztő eszköz, készségfejlesztő eszközök, játékos matek, iskolai fejlesztő eszköz, képességfejlesztő eszköz, iskolai berendezés. A fenti termék többek között az „Intézményeknek ” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Varázsbetű Programcsalád” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló iskolai eszköz tekinthető meg. A fejlesztő eszköz címkére kattintva pl. több mint 430 különféle fejlesztő eszköz között böngészhetnek az óvodai, bölcsődei, iskolai vezetők, pedagógusok.

SAPI hírlevél modul
Vásárlóink írták:
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>