A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Varázsbetű Anagramma – Olvasásfejlesztő játékprogram magánszemélyeknek

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
9.900 Ft
Varázsbetű Anagramma szoftver. Magánszemélyek részére: 9900 Ft. Intézményi használatra keresse ügyfélszolgálatunk! Intézmények részére. 1 gépre 27400 Ft, 5 gépre 32900 Ft, 10 gépre 39900 Ft. 
Cikkszám: 727
Gyártó: Varázsbetű
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 99
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. szeptember 25.

Játék bemutatása

Olvasásfejlesztő játék a szótagolás, a szóolvasás és a szövegértés fejlesztésére. A Varázsbetű Anagramma segítségével gyermeke betű-, szó- és mondatolvasási képességét fejlesztheti gyorsan és hatékonyan. A játékok kidolgozása során komoly hangsúlyt kapott a szövegértés képességének fejlesztése, így gyermeke nemcsak a betűk és a szavak, hanem a szócsoportok, mondatok olvasásában is előreléphet, ez pedig különösen fontos a tanulási eredmények javítása szempontjából. Ha gyermeke a Varázsbetű Anagramma szoftvert használja, akkor képes lesz az írott szövegek értelmezésére, feldolgozására, felidézésére. A Varázsbetű Anagramma szoftver 23 különböző játékot tartalmaz, melyek nehézségi fokozatai és beállításai gyermeke képességeinek megfelelően állíthatóak be, ezért a szoftver hosszú időn keresztül garantálja a fejlődést. A szoftver használatát minden részletre kiterjedő súgó segíti. A Varázsbetű Anagramma használatával gyermeke számos, olvasáshoz szükséges képessége erősödik. Fejlődik: 

- a szövegértés
- a betűismeret
- az olvasás sebessége
- a koncentrációs képesség
- az emlékezet
- a szókincs
- a logikus gondolkodás
- a szem-kéz koordináció
- a finommozgások
- a látási megkülönböztető képesség
- a forma-felismerés képessége
- a tájékozódási képesség
- a helyesírás
- a vizuális figyelem
- az analízis-szintézis képessége.

 

Gyártó Varázsbetű
Mely kategória? Intézményi eszközök
Mely korosztály? 8 - 12 éves
Nem Mindegyik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Játék webáruházunkban „Varázsbetű Anagramma – Olvasásfejlesztő játékprogram magánszemélyeknek” terméknévvel listázott iskolai eszköz termékadatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: készségfejlesztő eszköz, fejlesztő eszközök, iskolai fejlesztő eszköz, olvasást fejlesztő játék, iskolai fejlesztő eszközök. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő fejlesztő eszközök megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: képességfejlesztő eszköz, olvasást fejlesztő játékok, olvasásfejlesztő feladatok, iskolai berendezés. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Varázsbetű Programcsalád” kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló iskolai eszköz termékadatlapja tekinthető meg. Az iskolai eszköz címkére kattintva pl. körülbelül 155 különféle fejlesztő eszköz között böngészhetnek az óvodai, bölcsődei, iskolai pedagógusok, vezetők.

SAPI hírlevél modul
Vásárlóink írták:
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>