A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kiegészítő csomag - Barangolj a szavakkal társasjátékhoz

Ár:
4.489 Ft
Cikkszám: 8492
Gyártó: Varázsbetű
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 45
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. február 19.
Végre megjelent a Barangolj a szavakkal képességfejlesztő társasjáték kiegészítő csomagja,  melynek használatával duplájára növelheti a Barangolj a szavakkal társasjáték kérdéseinek, feladatainak számát. Kétszer annyi kérdés, kétszer annyi nevetés! A kiegészítő csomag közel 300 feladat kártyát és szerencsekártyát tartalmaz. A doboz tartalma kibontás után egyszerűen áthelyezhető a társasjáték üres rekeszeibe.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása


A Barangolj a szavakkal társasjáték 3 féle játékot tartalmaz.

1.) Sólyomszem - A játékmezőn a dobókocka számának megfelelően kell lépegetni, majd az ott található formát azonosítva kell megnevezni a képet. Ez a játék kiemelten kezeli a látási megkülönböztető és lényegkiemelő képességet, fejleszti gyermeke mozgásának és beszédének összerendezését, gyarapítja szókincsét.
2.) Képkirakó - az irányítókártyák segítségével a megadott irányba kell haladni (8 lehetséges irány van a táblán). A játék fő célja a tájékozódás fejlesztése. Itt is fontos szerep jut a szókincs bővítésének, az olvasási készségnek (ha iskolás gyermekkel játsszák). Ebben a játékban már előkerülnek a "Szerencsekártyák" is. Ezeket szándékosan pozitív jelzővel láttuk el - ezek valójában feladatok, de az volt a célunk, hogy gyermeke szerencsésnek érezhesse magát, ha feladatot kap. A szerencsekártyákat korcsoportokra osztottuk, így a család minden tagja komoly feladatot kaphat. Az 1-es fokozatú kártyák óvodásoknak, a 4-es fokozatú kártyák felnőtteknek valók. Közötte pedig az általános iskolások feladatait találja. 200 db feladatkártyát tartalmaz a csomag.
3.) Bújócska - ebben a játékban már a szerencsének is jut egy kis szerep, de természetesen a tudásra is szükség van: ebben a játékban használhatják fel a legtöbb Szerencsekártyát. A játék a hallási megkülönböztető-képesség fejlesztésére fókuszál.

Gyártó Varázsbetű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe az iskolás gyerekek legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 8 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Kiegészítő csomag - Barangolj a szavakkal társasjátékhoz” névvel listázott társasjáték adatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: gyerekjátékok, képességfejlesztő játékok, társas játék, társas játékok, készségfejlesztő játékok, társasjátékok családoknak, gyermekjátékok, készségfejlesztő játék. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: családi játékok, társasjátékok, társas, családi társasjátékok, családi játék, családi játékok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Intézményeknek > Logika és gondolkodás” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték adatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 4842 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.