A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Kiegészítő csomag - Barangolj a szavakkal társasjátékhoz

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.490 Ft
Végre megjelent a Barangolj a szavakkal képességfejlesztő társasjáték kiegészítő csomagja,  melynek használatával duplájára növelheti a Barangolj a szavakkal társasjáték kérdéseinek, feladatainak számát. Kétszer annyi kérdés, kétszer annyi nevetés! A kiegészítő csomag közel 300 feladat kártyát és szerencsekártyát tartalmaz. A doboz tartalma kibontás után egyszerűen áthelyezhető a társasjáték üres rekeszeibe.
Cikkszám: 8492
Gyártó: Varázsbetű
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 55
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. szeptember 25.

Játék bemutatása


A Barangolj a szavakkal társasjáték 3 féle játékot tartalmaz.

1.) Sólyomszem - A játékmezőn a dobókocka számának megfelelően kell lépegetni, majd az ott található formát azonosítva kell megnevezni a képet. Ez a játék kiemelten kezeli a látási megkülönböztető és lényegkiemelő képességet, fejleszti gyermeke mozgásának és beszédének összerendezését, gyarapítja szókincsét.
2.) Képkirakó - az irányítókártyák segítségével a megadott irányba kell haladni (8 lehetséges irány van a táblán). A játék fő célja a tájékozódás fejlesztése. Itt is fontos szerep jut a szókincs bővítésének, az olvasási készségnek (ha iskolás gyermekkel játsszák). Ebben a játékban már előkerülnek a "Szerencsekártyák" is. Ezeket szándékosan pozitív jelzővel láttuk el - ezek valójában feladatok, de az volt a célunk, hogy gyermeke szerencsésnek érezhesse magát, ha feladatot kap. A szerencsekártyákat korcsoportokra osztottuk, így a család minden tagja komoly feladatot kaphat. Az 1-es fokozatú kártyák óvodásoknak, a 4-es fokozatú kártyák felnőtteknek valók. Közötte pedig az általános iskolások feladatait találja. 200 db feladatkártyát tartalmaz a csomag.
3.) Bújócska - ebben a játékban már a szerencsének is jut egy kis szerep, de természetesen a tudásra is szükség van: ebben a játékban használhatják fel a legtöbb Szerencsekártyát. A játék a hallási megkülönböztető-képesség fejlesztésére fókuszál.

Gyártó Varázsbetű
Mely kategória? Intézményi eszközök
Mely korosztály? 8 - 12 éves
Nem Mindegyik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Játék webáruházunkban még számos további gyerekjáték között válogathat! Az ötletes és praktikus játékot vagy ajándékot kereső vásárlóink figyelmébe ajánlanánk a felső tagozotosok legnépszerűbb ajándékait összegyűjtő ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek 12 éves gyermekeknek” című gyűjtőoldalon tekinthetőek meg. Ebben a kategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek listázásra, melyek a gyerekek számára játékot, ajándékot kereső vásárlók körében az utóbbi időszakban a legkelendőbbek voltak.

Kreatív játék webshopunkban „Kiegészítő csomag - Barangolj a szavakkal társasjátékhoz” terméknévvel megtalálható társasjáték adatlapjára leggyakrabban ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vevőink: gyerekjátékok, társas játékok, családi társasjátékok, gyermekjáték, képességfejlesztő játék, családi társasjáték, társasjátékok családoknak, játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: társasjátékok, játék, társas játék, társas, gyermekjátékok, családi játék. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” elnevezésű kategóriában és az „Intézményeknek > Logika és gondolkodás” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló társasjáték között lehet böngészni. A társasjáték címkére kattintva például több mint 567 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

SAPI hírlevél modul
Vásárlóink írták:
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>