Húzható kocsi vödörszettel és billenős autóval - Écoiffier

Nincs raktáron

Irány a vízpart!

Szuper strandkocsi különböző tartozékokkal. A kocsiban szállíthatód homokozóformáidat, de bármilyen játékot, amit csak szeretnél. 

Tartozékok: 1 db homokozó vödör, 1 db szita, 1 db kislapát, 1 db kis gereblye, 1 db locsolókanna, 1 db homokozóforma, 1 db billenős kocsi. 

 

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
5 430 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 543 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a bölcsődések kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra két éves kisgyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kültéri játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Húzható kocsi vödörszettel és billenős autóval - Écoiffier” terméknévvel megtalálható kültéri játék termékadatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: kültéri játékok, homokozós játékok, kalózos játékok, készségfejlesztő játékok, homokozós játék, gyermekjátékok, gyerekjátékok. Hasonló témájú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: homokozó játékok, készségfejlesztő játék, kerti játék, kerti játékok, képességfejlesztő játék, udvari játék. A fenti kültéri játék egyebek mellett a „Játékkategóriák” elnevezésű, és a „Játékkategóriák > Játékok 3-4 éves ovisoknak” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló kültéri játék adatlapja tekinthető meg. A homokozó játék címkére kattintva például több mint 146 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.