5 (1 vélemény)

Hohó - Snow snow - kooperációs társasjáték - djeco

Nincs raktáron

Hohó! Rajta, mentsétek meg a hóembereket! Ebben a játékban az együttműködésetekre lesz szükség. Megtapasztalhatjátok az együtt dolgozás élményét. Miközben a hóembereket megmentitek az olvadástól, a közös munka képessége erősödik.

 

 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
9 990 Ft
Nincs raktáron
A termék után járó hűségpontok: 100 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Karácsony közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a középsős óvodások legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 4 éves óvodásoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, karácsony tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.


Fejlesztő játék webáruházunkban „Hohó – Snow snow – kooperációs társasjáték – djeco” elnevezéssel listázott társasjáték adatlapjára leginkább ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vevőink: képességfejlesztő játékok, társasok, kooperációs játékok, kooperatív játék, játék, társas, társas játék. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: gyermekjátékok, kooperációs társasjátékok, kooperációs játék, képességfejlesztő játék, kooperatív játékok, társas játékok, készségfejlesztő játék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Érzelmi intelligencia fejlesztés” kategóriában,továbbá a „Márkák” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték adatlapja között lehet böngészni. A társasjáték címkére kattintva példának okáért több mint 920 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.


A Hohó – Snow snow – kooperációs társasjáték – djeco termék kiválasztása esetén legtöbbször az alábbi termékek kerültek még vásárlóink kosarába: → Dobókocka, hat oldalú, színes oldalakkal → Fa játék turmix tartozékokkal (rózsaszín) → Szülinapi torta – Szeletelhető játék torta → Királyi várkastély – Kinyitható Melissa and Doug fajáték → A család – Készlet babaház berendezéséhez → Tűzoltóság – Játék tűzoltó állomás → Bobo-Car – Piros színű BoboCar járgány műanyag kerékkel → Babaház nagy, teraszos, mérleghintával → Húzható vonatépítő – Szafari vonat – Trainimo Jungle → Ugráló békák – Ügyességi játék.