A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hang-helyzet lottó – Fejlesztő játék-337131

Ár:
14.900 Ft
Cikkszám: 3043
Gyártó: Nathan
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 150
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. január 27.
A hang- helyzet lottó  - fejlesztő játék a hallást, hallás utáni azonosítást helyezi előtérbe. A gyerekek életéhez köthető témákkal kapcsolatos képen kell azt a tárgyat, állatot, személyt kell megkeresni (6 különböző) melynek a hangját hallja a játékhoz tartozó CD-n. (48 hang) A hangok 6x hallhatóak, először sorban, a képek szerint, majd összevissza.   

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A beszédhallás valójában nem pusztán a  hangok észlelése, hanem egyben a központi idegrendszer bonyolult gépezetének összehangolt munkája. Érzékeljük a hangokat, emlékeinkben felidéződik az a folyamat, ahogy ezeket a hangokat artikuláljuk, felismerjük a hangzót. Tudatunkig hatol ennek sorrendje, összerakjuk a hangzósorrendet, majd megértjük az elhangzottakat. Ez a folyamat egyben az anyanyelvi neveléshez is kapcsolódik.

Témák:
- kert, konyha, utca, tér, erdő és strand
A készlet tartalma: 6 db kép, 1 db 60 perces CD, 50 b műanyag korong.

Gyártó Nathan

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Játék webáruházunkban „Hang-helyzet lottó – Fejlesztő játék-337131” terméknévvel megtalálható készségfejlesztő játék adatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: fejlesztő játék, gyermekjáték, képességfejlesztő játék, érzékelést fejlesztő játék, érzékelést fejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, gyermekjátékok. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök megtalálásában, pl. a következők lehetnek: készségfejlesztő játékok, játékok, fejlesztő eszközök, képességfejlesztő játékok, gyerekjátékok, képességfejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszköz. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” kategóriában és az „Intézményeknek ” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló készségfejlesztő játék termékadatlapja között lehet válogatni. Az érzékelésfejlesztő játék címkére kattintva példának okáért több mint 94 különféle fejlesztő eszköz között választhatnak a bölcsődei, óvodai vagy iskolai vezetők, pedagógusok.

A Hang-helyzet lottó – Fejlesztő játék-337131 termék mellett leggyakrabban a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték; Lük Mini kirakó alaplap; Iskolába készülök – miniLük készségfejlesztő játékfüzet; Látom, értem, tudom! – miniLük füzet; Mire iskolás leszek 1. – mini LÜK iskola előkészítő feladatok; Tudod-e? Készségfejlesztő feladatlapok az olvasástanulás előkészítésére; Day and Night – Fa logikai játék kisgyerekeknek; UEFA Euro 2020 – Gumilabda 23 cm (Ajándék); Az állatok és a természet hangjai – Akros fejlesztő játék CD-vel; És így tovább, oktató társasjáték – Trefl / Kis felfedező.