Akciós gyermekjármű csomag óvodák, oktatási intézmények részére

Nincs raktáron

Gyermekjárgányainkból összeállítottunk egy akciós csomagot az óvodák, oktatási intézmények részére. Az ajánlott csomag tartalma lent található. Kérés esetén  szabadon állíthatják össze az intézmények a járgány, futóbicikli, roller kínálatunkból, és az összeállításra egyedi árat kínálunk. A kép csak illusztráció.

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
117 800 Ft
RRP: 130 640 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a nagycsoportos óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 4 éves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Akciós gyermekjármű csomag óvodák, oktatási intézmények részére” terméknévvel megtalálható gyerekjárgány adatlapjára általában ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyerek jármű, játszótéri berendezések, játszótéri eszközök, játékcsomagok, gyerek járgány, gyerekjárművek, akciós játékok, akciós játék. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek a legjobb fejlesztő eszközök kiválasztásában, például a következőek lehetnek: készségfejlesztő eszközök, gyerekjárgányok, fejlesztő eszközök, gyerek járművek, játszótéri berendezés, játszótéri játékok, gyermekjárgányok, gyerek járgányok. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Akciós csomag” kategóriában és a „Játékkategóriák” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló gyerekjárgány tekinthető meg. A fejlesztő eszköz kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 777 különféle fejlesztő eszköz között böngészhetnek az óvodai, bölcsődei, iskolai pedagógusok, vezetők.

 

Vásárlóink az Akciós gyermekjármű csomag óvodák, oktatási intézmények részére termékkel együtt leggyakrabban a következő termékeket rendelték még meg: → Ugrálólabda, kék – 65 cm-es → Kacsás karikadobáló – Célba dobó – Egyensúlyozó játék → Kasztanyetta – Méhecskés – Gyermekhangszer → Djeco arcfesték – Hatszínű – Természet → Elrejtettem. Megtalálod? – Foglalkoztató füzet → Anyanyelvi játék – Okoskocka → Akusztikus észlelés – Okoskocka → Vizuális észlelés – Okoskocka → Egyensúlyozó pálya – Amaya mozgásfejlesztő → Óriás mozgásfejlesztő készlet.