Formarakosgató játék - Dzsungel - Legler

Nincs raktáron

Négy cuki állatka segítségével gyakorolhatod a formák, színek felismerését és ismerkedhetsz a számokkal. Az elemek különböző formájúak, színűek és meg vannak számozva. Rakd össze a négy kis vidám tornyot és közben játékosan tanulj.   


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
6 910 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 691 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a kétéves bölcsődések legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 2 éveseknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a autós játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Formarakosgató játék - Dzsungel - Legler” névvel listázott autós játék termékadatlapjára leggyakrabban ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: készségfejlesztő játék, játék autó, építkezős játékok, játékok, játék autók, játékautók, építős játék, munkagépes játékok, játék munkagép. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: gyermekjátékok, játék munkagépek, műanyag játékok, képességfejlesztő játékok, gyerekjátékok, építkezős játék, játék, műanyagjátékok. A fenti autós játék többek között a „Játékkategóriák > Játékautók” elnevezésű termékkategóriában és az „Márkák > Legler” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló autós játék között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 6639 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.