A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Formák és alakzatok - Anjana Chatterje

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.600 Ft
A kötetben a gyerekek megismerkednek a síkidom fogalmával, a térbeliség és síkbeliség fogalmának tisztázásával világos fogalmat tudnak alkotni a testekről. A gyakorlati feladatok során pedig a konkrét, szabályos testek és elnevezésük mélyíthető el. A minták témakör feldolgozása, a különböző ismétlődések felismerése segít a szabályalkotás elsajátításában, amely megalapozza a különböző sorozatok felismerését, és az azokat alkotó szabályszerűségek megalkotását, felismerését. Ezáltal elmélyítve a matematikai gondolkodást is. 
Cikkszám: 8669
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 16
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. november 19.

Játék bemutatása

A könyvben minden rész egy olyan kérdéssel, állítással kezdődik, amely egy új matematikai témakörrel kapcsolatban gondolkodásra ösztönzi a gyerekeket. Ezután a képi szemléltetés és a kézzelfogható műveletek során megérteti a szabályszerűségeket, ezáltal a mély fogalmi megértésig vezeti a gyerekeket. A feldolgozás szerves eleme az ismétlés, amikor nem gépiesen, hanem más-más kontextusba helyezve kell a már tanult szabályszerűségeket felismerniük, alkalmazniuk. A különböző ötletek/tanácsok lehetőséget biztosítanak a további fejlesztéshez. A szingapúri matematikatanítási módszer segítségével a gyerekek sikeresen tudják alkalmazni az absztrakció módszerét, így mélyül és rögzül a matematikai tudásanyag.

Gyártó Egyéb
Mely kategória? Könyvek
Mely korosztály? 5 - 7 éves
Nem Mindegyik
Jellege könyv
Fejleszti síkidom fogalma, térbeliség és síkbeliség

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a nagyszülők és szülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a kisiskolások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 7 éves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a foglalkoztató füzetek és gyerekkönyvek találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Formák és alakzatok - Anjana Chatterje” elnevezéssel listázott foglalkoztató füzet oldalára általában ezekkel a kifejezésekkel találnak rá látogatóink: formafelismerő játék, játékos matematika, matematikai játékok, matematikai játék, gyermek könyv, gyermek könyvek, matekos játék, gyerekkönyvek, oktatójátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekkönyvek megtalálásában, például a következők lehetnek: tanulójáték, matekos játékok, készségfejlesztő füzetek, tanulójátékok, foglalkoztató füzetek, foglalkoztató feladatlapok, gyermekkönyv, foglalkoztató feladatlap. A fenti foglalkoztató füzet egyebek mellett a „Játékkategóriák” kategóriában,továbbá az „Életkor szerint” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló foglalkoztató füzet termékadatlapja tekinthető meg. A játék a formákkal kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 69 különböző gyerekkönyv között választhatnak a gyermekük, unokájuk számára jó könyveket kereső szülők, nagyszülők és gyerekkönyv ajándékozását tervező érdeklődők.

SAPI hírlevél modul
Vásárlóink írták:
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>