Folyami kövek - Mozgásfejlesztő játék - Tatamiz

Nincs raktáron

A folyami kövek kiváló mozgásfejlesztő játék. A kisgyermekeknek koordinálniuk kell a mozgásukat, fel kell tudniuk mérni az egyik kő távolságát a másiktól, egyensúlyozniuk kell, hogy le ne essenek. Játékos módon fejleszti a koordinációt és a motoros képességeket. Biztonságos műanyagból öntött elemek, nem túl kemények, felületük csúszásgátlós. A kövek teteje érdes felületű, így játék közben masszírozza a kicsik talpát.  Az elemek egymásra és egymásba is építhetőek.

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.09
14 690 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 469 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a 2 éves bölcsődések kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra kicsiknek, bölcsődéseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a babajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Folyami kövek - Mozgásfejlesztő játék - Tatamiz” terméknévvel megtalálható iskolai eszköz adatlapjára általában ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: iskolai berendezés, óvodai fejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszközök, iskolai eszközök, mozgást fejlesztő eszköz, mozgásfejlesztő játékok, iskolai fejlesztő eszköz. Hasonló típusú szavak, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő fejlesztő eszközök megtalálásában, például a következők lehetnek: mozgásfejlesztő játék, mozgást fejlesztő eszközök, fejlesztő eszközök, mozgásfejlesztő eszközök, iskolai fejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszköz. A fenti iskolai eszköz többek között az „Játékkategóriák > Játékok 3-4 éveseknek” termékkategóriában és a „Márkák > Tatamiz” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló iskolai eszköz tekinthető meg. Az óvodai eszköz címkére kattintva például körülbelül 498 különböző fejlesztő eszköz között választhatnak az iskolai, óvodai illetve bölcsődei pedagógusok, vezetők.