A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Akciós foglalkoztató füzetcsomag – Tóth Kása Ottília készségfejlesztő füzeteiből

Ár:
10.350 Ft
9.680 Ft
Kedvezmény: 6%
Cikkszám: 968
Gyártó: Játékliget
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 97
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.

A Foglalkoztató Füzetcsomagot Tóth Kása Ottília pszichológus készségfejlesztő füzeteiből állítottuk össze.

Foglalkoztató füzetek egységára a csomagban 2500 Ft/db - a csomag 4 db foglalkoztatót tartalmaz.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Foglalkoztató füzetcsomagot Tóth Kása Ottília készségfejlesztő, szórakoztató füzeteiből állítottuk össze óvodáskorú gyermekeknek. A csomag megvásárlása esetén egyedi kedvezményben részesülsz és még egy meglepetés ajándékot is kapsz.

A csomag tartalma:

-Rímekkel rajzolunk

-Tépkedős-ragasztós

 -Firkálós-rajzolós

 -Vágós-nyírós

 -Meglepetés
 

   

Amit érdemes lehet tudnunk, ha gyermekünk óvodáskorú:
Néhány évvel ezelőtt megérkezett az életetekbe egy kis üvöltő csomag, akivel nem tudtátok milyen lesz az életetek, most már el sem tudjátok képzelni nélküle. Most készülődtök az elválásra,vagy már gyakorlók vagytok, persze most még csak naponta néhány óráról is van szó. Ez mindegyikönket megijeszt eleinte, hiszen meggyőződésünk szerint mindenki szeretné jól csinálni. A gyermeketek csodaszép, izgalmas dolgok előtt áll. Az elmúlt években általatok megtapasztalta milyen teljes biztonságban élni, egy olyan közegben, ahol ő csillagként áll a középpontban és az egész világ körülötte forog. Természetes módon éled benne a kíváncsiság, hogy megismerje a többi kiscsillagot, és egy kicsit a szülő nyújtotta biztonsági háló nélkül az életet. Ez a kötelék sosem szakad el, hiszen Te mindig ott leszel a háttérben, hozzád szalad, ha valamit el szeretne mesélni, ha dicséretre vagy vigasztalásra vágyik. De már új megtapasztalásokra és kihívásokra is szüksége van. Óvodáskor 3-6 éves kornak a legfőbb jellemzője a játék. Felismerhető rajzokat készít, képei a valódi világ szimbólumai. pl. virágos kertet rajzol kerítéssel az emeletes házak közé is.Szívesen fest, tép, vág, gyurmázik. Tépkedős-ragasztós könyvet érdemes használni már ebben az időszakban. Kirak bonyolult puzzlekat. Emlékezete fejődik és el kezd dolgokat egymáshoz hasonlítani, különbséget tenni. A SmartGames játékok egész sora állhat a segítségünkre ezen a területen. Sorba tudja rendezni a tárgyakat és képes szétszedni őket különböző kategóriák szerint. Kialakul a számfogalma. Nem vár minden esetben útmutatást, hanem elvégez bizonyos tevékenységeket. Már nem egymás mellett, hanem egymással játszanak. Az első társasjátékok között javasoljuk a Zingot, ezzel akár több kisbarát is játszhat együtt. Előfordul, hogy a fiúk nagyobb csapatokba verődnek, mint a lányok. Érvel és problémákat old meg. Nagy ütemben fejlődik képzelete. A mese folyamatos vendég kell legyen esténként összebújva. Óvodáskor végére a fantáziavilág és a valóság elkülönül. Kialakulhat fantáziahazugság, de fontos, hogy nem szabad büntetni érte. Sajátos világban él. Elkezdődik az embert próbáló Miért? korszak, mely magával hozza a dackorszakot. Ennek valójában az önállósodási tendencia az oka. Kedves Szülők, túl kell élni! Talán segítség lehet, hogy szakemberek szerint a dackorszak minden gyermeknél előfordul, a szerencsésebbeknek ebben a korban. Ahol ez elmarad, ott még keményebb serdülőkorra lehet felkészülni. Amelyik gyermek végig vívta az óvodáskorra eső dackorszakát, el kezdett önállósodni, kevésbé harcol serdülőkorára. Gyermekünknek óvodáskor végére egyértelműen kifejlődik az akarata, ha érzi, hogy ezt tiszteletben tartják, akkor ő is képes lesz uralkodni érzelmein.

Gyártó Játékliget

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív játék webshopunkban „Akciós foglalkoztató füzetcsomag – Tóth Kása Ottília készségfejlesztő füzeteiből” terméknévvel megtalálható játékcsomag oldalára jellemzően a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: készségfejlesztő füzetek, játékcsomagok, tanulójáték, foglalkoztató füzetek. Hasonló témájú szavak, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő foglalkoztató füzetek kiválasztásában, például a következőek lehetnek: akciós játékcsomagok, oktatójátékok, foglalkoztató feladatlap, tanulójátékok, oktatójáték. A fenti termék többek között az „Életkor szerint” kategóriában illetve a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló játékcsomag adatlapja között lehet böngészni. A foglalkoztató füzet kulcsszóra kattintva például több mint 611 különböző foglalkoztató füzet között válogathatnak az unokájuknak, gyermeküknek készségfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső nagyszülők és szülők.

Az Akciós foglalkoztató füzetcsomag – Tóth Kása Ottília készségfejlesztő füzeteiből termék mellett legtöbbször a következő termékeket rendelték még meg vásárlóink: → Számkorong → Hónapok tanulókorong → Hét napjai korong → Tárolódobozos tüsi – Képkirakó 300db szögletes tüskével(0954) → Törpék – 3 szórakoztató oktató játék → Quercetti Tecno 0560 – Játszva csavarozzunk! → Képkereső – Nagy készségfejlesztő fajáték → Ügyes füzet 3. – A kéz finom mozgását elősegítő feladatlapok nagycsoportosok részére → Karácsony szóról szóra – Szókimondóka foglalkoztató füzet → Quercetti Animal Links – Állatos Bébi építőjáték (4135).