A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Akciós foglalkoztató füzetcsomag – Tóth Kása Ottília készségfejlesztő füzeteiből

Akciós foglalkoztató füzetcsomag – Tóth Kása Ottília készségfejlesztő füzeteiből Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
8.320 Ft
7.100 Ft
Kedvezmény: 15%
Szerezhető hűségpontok: 72
Cikkszám: 968
A Foglalkoztató Füzetcsomagot Tóth Kása Ottília pszichológus készségfejlesztő füzeteiből állítottuk össze.
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Egyéb
Szállítási díj: 970 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2017. július 28.
Játék bemutatása

A Foglalkoztató füzetcsomagot Tóth Kása Ottília készségfejlesztő, szórakoztató füzeteiből állítottuk össze óvodáskorú gyermekeknek. A csomag megvásárlása esetén egyedi kedvezményben részesülsz és még egy meglepetés ajándékot is kapsz.

A csomag tartalma:

-Rímekkel rajzolunk

-Tépkedős-ragasztós

 -Firkálós-rajzolós

 -Vágós-nyírós

 -Meglepetés
 

   

Amit érdemes lehet tudnunk, ha gyermekünk óvodáskorú:
Néhány évvel ezelőtt megérkezett az életetekbe egy kis üvöltő csomag, akivel nem tudtátok milyen lesz az életetek, most már el sem tudjátok képzelni nélküle. Most készülődtök az elválásra,vagy már gyakorlók vagytok, persze most még csak naponta néhány óráról is van szó. Ez mindegyikönket megijeszt eleinte, hiszen meggyőződésünk szerint mindenki szeretné jól csinálni. A gyermeketek csodaszép, izgalmas dolgok előtt áll. Az elmúlt években általatok megtapasztalta milyen teljes biztonságban élni, egy olyan közegben, ahol ő csillagként áll a középpontban és az egész világ körülötte forog. Természetes módon éled benne a kíváncsiság, hogy megismerje a többi kiscsillagot, és egy kicsit a szülő nyújtotta biztonsági háló nélkül az életet. Ez a kötelék sosem szakad el, hiszen Te mindig ott leszel a háttérben, hozzád szalad, ha valamit el szeretne mesélni, ha dicséretre vagy vigasztalásra vágyik. De már új megtapasztalásokra és kihívásokra is szüksége van. Óvodáskor 3-6 éves kornak a legfőbb jellemzője a játék. Felismerhető rajzokat készít, képei a valódi világ szimbólumai. pl. virágos kertet rajzol kerítéssel az emeletes házak közé is.Szívesen fest, tép, vág, gyurmázik. Tépkedős-ragasztós könyvet érdemes használni már ebben az időszakban. Kirak bonyolult puzzlekat. Emlékezete fejődik és el kezd dolgokat egymáshoz hasonlítani, különbséget tenni. A SmartGames játékok egész sora állhat a segítségünkre ezen a területen. Sorba tudja rendezni a tárgyakat és képes szétszedni őket különböző kategóriák szerint. Kialakul a számfogalma. Nem vár minden esetben útmutatást, hanem elvégez bizonyos tevékenységeket. Már nem egymás mellett, hanem egymással játszanak. Az első társasjátékok között javasoljuk a Zingot, ezzel akár több kisbarát is játszhat együtt. Előfordul, hogy a fiúk nagyobb csapatokba verődnek, mint a lányok. Érvel és problémákat old meg. Nagy ütemben fejlődik képzelete. A mese folyamatos vendég kell legyen esténként összebújva. Óvodáskor végére a fantáziavilág és a valóság elkülönül. Kialakulhat fantáziahazugság, de fontos, hogy nem szabad büntetni érte. Sajátos világban él. Elkezdődik az embert próbáló Miért? korszak, mely magával hozza a dackorszakot. Ennek valójában az önállósodási tendencia az oka. Kedves Szülők, túl kell élni! Talán segítség lehet, hogy szakemberek szerint a dackorszak minden gyermeknél előfordul, a szerencsésebbeknek ebben a korban. Ahol ez elmarad, ott még keményebb serdülőkorra lehet felkészülni. Amelyik gyermek végig vívta az óvodáskorra eső dackorszakát, el kezdett önállósodni, kevésbé harcol serdülőkorára. Gyermekünknek óvodáskor végére egyértelműen kifejlődik az akarata, ha érzi, hogy ezt tiszteletben tartják, akkor ő is képes lesz uralkodni érzelmein.

Gyártó Egyéb
Mely kategória? Akciós csomag
Mely korosztály? 1 - 3 éves
Nem Mindegyik
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

A kreatív játék webáruházunkban „Akciós foglalkoztató füzetcsomag – Tóth Kása Ottília készségfejlesztő füzeteiből” elnevezéssel listázott játékcsomag termékadatlapjára leginkább ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vevőink: játékcsomagok, foglalkoztató feladatlap, oktatójátékok, készségfejlesztő füzet, tanulójáték. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segíthetnek a megfelelő játékcsomag kiválasztásában, például a következőek lehetnek: készségfejlesztő füzetek, tanulójátékok, foglalkoztató feladatlapok. A következő termékcímkéket választva további, hasonló játékcsomagok listáját tekintheti meg. A kedves nagyszülők és szülők szíves figyelmébe ajánlanánk ezen kívül a kisiskolások kedvenc játékait összegyűjtő ajándék ötleteinket, melyek a „top ajándék ötletek 6 éves gyerekeknek” termékkategória oldalon találhatóak.
MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 2 munkanap - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
970 Ft (+150 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>