Fáraó Stratégiai társasjáték

Nincs raktáron

A Fáraó egy családi társasjáték, stratégiai elemekkel és moduláris táblával. A játékosok megpróbálják felfedezni a titokzatos sírt, amely elrejtheti a híres Tutanhamon király sírját. Miközben a folyosók labirintusában navigálnak, és mélyebben belemerülnek a piramis szívébe, különféle csapdákba és egyéb veszélyekbe ütköznek, de hasznos tárgyakat is találnak..


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
8 990 Ft
Nincs raktáron
A termék után járó hűségpontok: 90 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe az iskolás gyerekek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra nyolcéves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Játék webshopunkban „Fáraó Stratégiai társasjáték” elnevezéssel megtalálható társasjáték termékadatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: kártya játék, társas, játékkártya, társasok, képességfejlesztő játék, játékok, gyermekjátékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: kártya játékok, kártyajátékok, készségfejlesztő játék, játékkártyák, gyerekjátékok, játék. A fenti társasjáték egyebek mellett a „Márkák > Dino” kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Társasjátékok gyerekeknek, felnőtteknek” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló társasjáték termékadatlapja között lehet válogatni. A kártyajáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 236 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.