A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Érzelmek - Nyomdakészlet - Akros

Youtube videók

Ár:
7.530 Ft
Cikkszám: 4471
Gyártó: Akros
Elérhetőség: Rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 76
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. május 29.
Érzelmi intelligencia fejlesztő játék segítségével a gyermek már egész kis korban megtanulhatja kifejezni érzelmeit önmagában, vagy felismerni azokat másokban, ezen ismeretek alapján döntéseket hozni viselkedéseinkről. Ezáltal segít a hatékonyabb, empatikusabb kommunikációban az önkifejezésben és önmagunk megértésében.
A játék alatt a gyermekek bepillanthatnak mások helyzetébe valamint láthatják, hogy a cselekedeteiknek vannak hatásai - önmagunkra és a körülöttünk élőkre. Csoportos- és fejlesztő órák kiváló eszköze.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Az érzelmek tudomásul vétele az alapja a többi érzelmi készségnek, hozzájárul a magabiztos és kiegyensúlyozott élethez. 

Játék ötletek:

 •  "Hogy hívják?" (Az érzelmek megnevezése és csoportosítása aszerint, hogy kellemesek vagy kellemetlenek..)
 • "Hármat memorizáljunk" (Egymást követően minden játékos felemel egy kártyát, megnevezi az érzelmet, és megtartja a kártyát.Megismételjük a kört, majd amikor a második kártyát veszik fel, ha ugyanazt az érzelmet fejezi ki, mint az első akkor megtartja, ha nem, képpel lefelé visszateszi.
 • "Képzeljünk el különböző helyzeteket.. " (Ha eltévednél egy idegen városban, elfogyott a kedvenc csokid, látogatóba jön a legjobb barátod.. ) 
 • "Kártyákkal a kezünkben.." ( Egy konkrét érzelemhez, párosítsunk 3 másikat..)

Tartalom:
A játék 35 darab kerek formájú, jó minőségű, időálló, vastag kartonból készült kártyát tartalmaz. Kártyák mérete 9 cm átmérő.

Kártyák leírása: - 30 darab különböző kártya, amik a 10 alapérzelmet mutatják be (kellemes, kellemetlen és semleges), mindegyik 3 különböző intenzitással
.Az egyes érzelmek intenzitását a kártyák hátulján található ábra jelöli:  * Enyhe/alacsony intenzitás ** Mérsékelt/közepes intenzitás *** Erős/magas intenzitás 

A kártyákon látható 10 alaphangulatjel a következő: 

Kellemes: 

 • ​Öröm
 • Kíváncsiság
 • Bámulat
 • Biztonság 

Kellemetlen:

 • Szomorúság
 • Düh
 • Undor
 • Félelem
 • Bűntudat

Semleges:

 • Meglepetés
Gyártó Akros
Fejleszti érzelmi intelligencia fejlesztést elősegítő oktató játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Érzelmek felismerése - Akros - Érzelmi intelligencia fejlesztő játék” névvel megtalálható kirakó játék oldalára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, érzelmi intelligencia, érzelmek. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: gyermekjáték,érzelmi intelligencia fejlesztő játékok, képességfejlesztő játék fejlesztő játék. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Érzelmi intelligencia fejlesztése” kategóriában és elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló kirakó játék között lehet böngészni. Az érzelmi intelligencia fejlesztés címkére kattintva például több mint 18 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.