Ernie, a tűzoltóautó Lendkerekes játékautó

Nincs raktáron

Ernie, a tűzoltóautó - lendkerekes tűzoltóautó a kiváló minőségű angol WOW játékok családjába tartozik. Díjnyertes játék.

Méret: 32.5 x 18.5 x 11.5 cm

Ajánlott 1 éves kortól


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.28
11 890 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 189 Ft
Videó
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a kicsik és bölcsődések legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 1-2-3 éveseknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a autós játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Játék webshopunkban „Ernie, a tűzoltóautó Lendkerekes játékautó” névvel megtalálható autós játék oldalára általában a következő kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: játék autók, gyerekjátékok, gyermekjátékok, játék tűzoltóautók, készségfejlesztő játék, tűzoltó játékok, játék. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: játék tűzoltóautó, tűzoltó játék, készségfejlesztő játékok, játékautók, játékok, játékautó, képességfejlesztő játék. A fenti termék egyebek mellett az „Márkák > Wow Toys” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves fiúknak” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló autós játék adatlapja között lehet böngészni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például több mint 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.