Erdős gyermekbútor

Nincs raktáron
A képen látható bútor összeállítást csak egyben lehet megrendelni külön-külön az elemek nem elérhetőek. Az ár csak a képen látható bútorokra vonatkozik, az egyéb kiegészítőket ( szőnyeg stb...) nem tartalmazza.
A játék tartalma: Játéktároló szekrények polcokkal, zárt tárolószekrények ajtóval, pad, gurulós fiókkal. Az állatok, bokor és egyéb kiegészítők a készlet része.
A hosszúsága: 3,45 m. A legmagasabb pontja 210 cm
Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Szállítási díj
2500 Ft
402 800 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 40 280 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Kreatív játék webshopunkban „Erdős gyermekbútor” névvel listázott bölcsődei bútor oldalára általában a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: oktatási intézmények berendezései, bölcsődei berendezések, óvodai bútorok, óvodai berendezés. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segíthetnek a legjobb oktatási intézmények berendezései megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: óvodai berendezések, bölcsődei bútorok. A fenti termék többek között az „Intézményeknek ” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló bölcsődei bútor adatlapja tekinthető meg. Az óvodai bútor címkére kattintva példának okáért körülbelül 39 különböző oktatási intézmények berendezése között választhatnak a bölcsődei, óvodai illetve iskolai vezetők, pedagógusok.