Erdei alagút - Mozgásfejlesztő - Weplay

Előrendelhető

Az erdei alagút kiváló mozgásfejlesztő eszköz. Fejleszti az egyensúlyt, a szem-kéz koordinációt. A nyitott lyukacsos design lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy lássák merre haladnak kúszás közben. Az elemek többféle módon is variálhatóak. Az alagút akár fejtetőre állítva is használható lehetővé téve a különféle mozgásformák kipróbálását. Az aranyos bagoly csatlakozó biztosítja az alagút stabilitását és segítségével könnyedén átalakítható a játék. A kúszás-mászás a kezek segítsége nélkül erősíti a gyerekek alsó izmait. Az alagút nemcsak a mozgásfejlődésben segítség, de fejleszti a gyerekek képzelőerejét, saját történetek találhatnak ki. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.21
Szállítási díj
2500 Ft
224 800 Ft
Kedvencekhez
Videó

Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az  óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 3-4 éves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából

Kreatív játék webshopunkban „Erdei alagút - Mozgásfejlesztő - Weplay” terméknévvel megtalálható iskolai eszköz adatlapjára általában ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: iskolai berendezés, óvodai fejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszközök, iskolai eszközök, mozgást fejlesztő eszköz, mozgásfejlesztő játékok, iskolai fejlesztő eszköz. Hasonló típusú szavak, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő fejlesztő eszközök megtalálásában, például a következők lehetnek: mozgásfejlesztő játék, mozgást fejlesztő eszközök, fejlesztő eszközök, mozgásfejlesztő eszközök, iskolai fejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszköz. A fenti iskolai eszköz többek között az „Életkor szerint” termékkategóriában, a „Játékkategóriák > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játékok 5-6-7 éves kislányoknak ”  kategóriában,és a „Márkák > Weplay-Eduplay” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló iskolai eszköz tekinthető meg. Az óvodai eszköz címkére kattintva például körülbelül 498 különböző fejlesztő eszköz között választhatnak az iskolai, óvodai illetve bölcsődei pedagógusok, vezetők.

 

A Mászóka - A hegyek felett - Mozgásfejlesztő - Weplay - Mozgásfejlesztő - Weplay termék mellett leggyakrabban a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: Egyensúlyozó süni 2db/doboz – Mozgásfejlesztő játék; Tornakígyó – Fa, állítható – Mozgásfejlesztő; Kígyó egyensúlyozó pálya – Amaya mozgásfejlesztő játék; Csodakártya – Jobb és bal agyfélteke összehangolása; Ugróiskola, Játszószőnyeg –  Melissa & Doug; Folyami kövek – Mozgásfejlesztő játék; Egyensúlyozó mérleghinta kicsi; Aktivizáló karika 6db-os – Mozgásfejlesztő játék; Ejtőernyő (300cm) – Mozgásfejlesztő játék; Kavicslépegető Gonge 2128– Mozgásfejlesztő játék.

Erdei_alagut_Mozgasfejleszto_Weplay
Erdei alagút - Mozgásfejlesztő - Weplay
224 800 Ft