A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Első játékaim gyűjteménye - Készségfejlesztő társasjáték

Ár:
3.990 Ft
Cikkszám: 14232
Gyártó: Dohánytoys
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 40
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 27.
A 8 játék segítségével a kisebb gyermekek is könnyes átélik a közös játék örömeit. A szabályok egyszerűek, miközben a résztvevők kötetlenül fejleszthetik képességeiket. Lényeg a pontos megfigyelés, a siker és a kudarc tűrése, valamint a kreativitás és kézügyesség. A játékidő rövid, ám mégis szórakoztató és izgalmas. Már a 3 évesek is győzelmi eséllyel indulhatnak az idősebbek ellen! Mivel több nehézségi fok játszható, ezért az idősebb korosztály figyelmét is leköti. Használata családban, óvodában és az iskolában egyaránt ajánlott.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Korosztály: 3-8 év Játékosok száma: 2-4 fő Játékidő: 8-10 perc A Első játékaim gyűjteménye készségfejlesztő társasjátékok 3 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is.
Gyártó DohányToys
Játékidő ~10-15 perc
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 2-4 fő
Jelleg társasjáték, fejlesztő, oktatójáték
Fejleszti logikai gondolkodást, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, memóriát, kommunikációt, megfigyelő képességet, összefüggések felismerését, rész-egész felismerését,

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a középső csoportos ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 4 éves óvodásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a oktatójátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Első játékaim gyűjteménye - Készségfejlesztő társasjáték” terméknévvel listázott oktatójáték termék adatlapjára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: társas játék, képességfejlesztő játék, oktató játékok, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, játékok, tanulós játékok, készségfejlesztő játék, társasjátékok. Hasonló típusú szavak, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: kooperációs játék, oktató játék, játék, kooperatív játék, oktatójátékok, kooperatív játékok, gyerekjátékok. A fenti oktatójáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Fejlesztő társasjátékok” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló oktatójáték tekinthető meg. A kooperációs társasjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 50 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.