A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egyensúlyozó és mozgásfejlesztő szett C

Ár:
49.800 Ft
Cikkszám: 11977
Gyártó: Egyéb
Szerezhető hűségpontok: 0

Az egyensúlyozó és mozgásfejlesztő szettek kiváló játékeszközök a motoros készségek, mint pl. ízületi mozgékonyság, kondicionális képesség és a mozgáskoordináció fejlesztésére.
A motorikus mozgásfejlesztő használatával növelhető az erő, a gyorsaság és az állóképesség. Óvodások és iskolások számára is ajánljuk.
Az egyensúlyozó szettek segítségével különböző nehézségű akadályokat lehet összeállítani.
Minden elem moduláris és egymáshoz csatlakoztatható, így a képzeletünk szerint bármilyen akadálypályát megépíthetünk belőle.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2020-07-20

Játék bemutatása

A készlet tartalma:
 - 2 db lapos tornakarika 65 cm-es
 - 5 db lapos tornakarika 50 cm-es
 - 4 db 30 cm magasságú bója 3 db lyukkal
 - 5 db 30 cm magasságú bója 12 db lyukkal
 - 6 db 110 cm-es hosszúságú tornabot
 - 2 db csipesz
 - 1 db motoros készségfejlesztő készlet (6 db kéz, 6 db láb lenyomat)

Ezek a készletek, amelyek ösztönzik a koordinációt és ösztönzik a szórakoztató, aktív játékokat. A készlet alkalmas a több korosztályú gyermekek számára. 

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Egyensúlyozó és mozgásfejlesztő szett C ” elnevezéssel megtalálható mozgásfejlesztő eszköz oldalára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: óvodai eszközök, mozgásfejlesztő játékok, készségfejlesztő eszköz, bölcsődei berendezések, fejlesztő eszközök, mozgásfejlesztő játék. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: képességfejlesztő eszköz, képességfejlesztő eszközök, óvodai fejlesztő eszköz, bölcsődei berendezés, mozgásfejlesztő eszközök. A fenti mozgásfejlesztő eszköz egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló mozgásfejlesztő eszköz között lehet böngészni. Az óvodai eszköz kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 392 különféle fejlesztő eszköz között válogathatnak az iskolai, óvodai illetve bölcsődei pedagógusok, vezetők.