A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Csokimentes húsvéti ajándékötletek

Csokimentes húsvéti ajándékötletek

Mit ajándékozzunk, ha nem kizárólag édességgel szeretnénk meglepni a gyerekeket? 

Sok kicsi, a végén sok csoki lesz

Akkora a választék, hogy nehéz nemet mondani. Az egyik a kedvence, a másik aranyos, a harmadik még sosem volt…. míg végül teli lesz a kosár édességgel. Aztán a rokonlátogatások számával egyenes arányban nő a gyerekek által begyűjtött csokoládé és cukorka mennyisége, és persze sok el is fogy néhány óra leforgása alatt. Ha szülőként szeretnénk a húsvéti édesség dömpinget elkerülni, hogy a cukor miatt estére túlpörgött csemetéket próbáljuk majd nagy küzdelmek árán ágyba küldeni, akkor érdemes az édességek egy részét kiváltani, és csokoládé helyett kisebb játékokat is ajándékozni. Így a gyerekek is örülnek, és a szülők is elégedettek.

 

Meglepetés tojás

Több gyártó kínálatában is megtalálható, a gyermek ízlése és érdeklődése szerint válaszhatunk. A Verdák meglepetés tojás műanyag háza, belsejében apró ajándékot rejt, a Playmobil tojása pedig a motorok iránt rajongó gyerekek kedvence lehet.

 

Igazi jolly joker a műanyag üres tojás

A saját készítésű meglepetés tojás előnye, hogy bármit bele rejthetünk. A műanyag tojást – vagy akár a húsvéti mintás ajándékzacskót - megtölthetjük például színes, mintás radírral, kis játékautóval vagy mintás hajgumival, kis karkötővel. Az izgalom fokozható, ha több darabban rejtjük el az ajándékot a tojásokban. Így akár igazi húsvéti kincskeresést is rendezhetünk, eltart egy ideig, mire a játék összes eleme előkerül. Puzzle darabok, vagy építőjáték is ajándékozható így.

 

Kreatív húsvét

Ha a gyermek szereti a vasalható gyöngyöket, biztosan örülni fog ennek a mintának. Segítségével saját képzelete szerint díszíthet tojást, akár ajándékba is. A tojásfestéshez való kellékek is lehetnek akár az ajándék részei, rajzoláshoz pedig húsvéti sablonokkal alkothatnak vagy húsvéti hűtőmágneseket is készíthetnek.

 

 

 

Társasjátékok az ünnepre szabva

Húsvétkor több időt tölt együtt a család, így sokan ajándékoznak társasjátékot is a közös időtöltéshez. Ha az időjárás épp nem kedvez a szabadtéri programoknak, a gyerekekkel a Vidám csibékkel mókázhatunk, és közben a figyelmüket és a memóriájukat is megdolgoztatjuk. Nyuszikat menthetünk, vagy ha kocsival útra kelünk, a Tojó-tolót magunkkal is vihetjük!

 

Gyakori probléma, hogy a kisebb gyerekek nehezen veszítenek a társasjátékban, sőt a játék végéig sokszor el sem jutunk, mert már a számukra kedvezőtlen dobás vagy játék állás miatt faképnél hagynak bennünket a közepén. Az ilyen helyzetekre nyújtanak remek megoldást a kooperációs társasjátékok, melyek lényege, hogy nem egymás ellen, hanem csapatban, egymással közösen küzdünk a cél eléréséért, a Boldog nyuszi játékban például a nyuszicsalád számára gyűjtünk répákat.

 

Olvassunk húsvétkor is

A nyuszis textilkönyvnek már a legkisebbek, az 1 év alatti gyermekek is örülni fognak. Nagyobbak pedig Nyuszó Muszónak segíthetnek elvesztett maciját megtalálni. A meseolvasás remekül fejleszti a képzelőerőt, a szókincset, és nem utolsó sorban jó érzés összebújva lapozgatni és sokadszor is felolvasni a kedvenc mesét. A könyvek mellett foglalkoztató füzeteket is érdemes ajándékozni, a gyerekek lelkesen oldják meg az ünnephez kötődő feladványokat is.

 

 

Nyuszi hopp!

Ha szerencsénk van, és az időjárás kedvezően alakul, akkor tervezhetünk szabadtéri programokat is. Mi tagadás, jól is esik a kiadós étkezések közt kicsit átmozgatni magunkat, a kisgyerekeket pedig nem is kell kérlelni, hogy tartsanak velünk egy sétára, ha az utat az új, nyuszitól kapott ajándékukon tehetik meg. 1 éves kortól már a lakásban is tehetünk rövidebb „kiruccanásokat”. Ültessük az ugrifüleseket az ugráló nyuszik járássegítőre, és már indulhat is a séta! Nagyobbak futóbiciklivel, rollerrel is jöhetnek, de ha lóg az eső lába, és nem indulunk el messzebbre, szaladjunk ki a kertbe vagy a parkba és ugráljunk egy rövidet nyuszival!
 
SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>