Csillag alakú LED-es lámpa - JaBaDaBaDo

Raktáron

Barátságos kis csillag, fényes foltjaival barát lesz az éjszaka sötétjében! Elhelyezhetjük polcon, éjjeli szekrényed, de akár a falra is akaszthatjuk. Az éjjeli lámpa biztonságot nyújt, így segítve a nyugott elalvást.

A lámpa elemmel működik, így elkerülhető a felforrósodása.

 Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.25
9 990 Ft
A termék után járó hűségpontok: 100 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Karácsony előtt ajánljuk még a nagyszülők és szülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a 2 éves bölcsisek kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 3 éveseknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a gyereklámpák és gyerekholmik kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Csillag alakú LED-es lámpa - JaBaDaBaDo” névvel megtalálható gyereklámpa adatlapjára leggyakrabban ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vevőink: babaszoba dekorációk, gyermeklámpák, gyerek lámpák, gyermekholmi. Hasonló témájú kifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekholmik kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: gyermekholmik, gyerekholmik, gyerek lámpa. A fenti gyereklámpa többek között az „Életkor szerint > Babajátékok 0-1 éveseknek > Babajáték 0-1 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló gyereklámpa között lehet böngészni. A gyereklámpa címkére kattintva pl. több mint 37 különböző gyerekholmi között választhatnak a szép és hasznos gyermekholmikat kereső érdeklődők, szülők vagy nagyszülők.