A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csatlakozó tevesor - Szortírozó játék feladatokhoz

Youtube videók

Ár:
10.890 Ft
Cikkszám: 11659
Gyártó: Edx Education
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 109
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. június 03.

Csatlakozó tevesor, a neve is elárulja barátságos kis tevéket kell egymáshoz csatolni.  A készletben három különböző méretű és 6 különböző színű tevéket találsz.
A játék célja, hogy segítse már az óvodáskorú gyermekeket a matematika alapvető fogalmainak megértésében, válogatás, számolás, rendezés, minták és sorozatok létrehozása révén. Segít a csoportosítás, színfelismerés és szabályfelismerés gyakorlásában. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Méretek: kicsi tevék 45 mm (5 g), közepes tevék 55 mm (10 g) , nagy teve 60 mm (15 g) 
A készlet 96 darab különböző tevét tartalmaz.
Fejleszti Színek és formák felismerését
Gyártó Edx Education
Jelleg készségfejlesztő játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív játék webáruházunkban „Csatlakozó tevesor - Szortírozó játék feladatlapokkal ” terméknévvel megtalálható óvodai eszköz adatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vevőink: óvodai eszközök, szortírozójáték, képességfejlesztő eszközök, óvodai fejlesztő eszköz. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: szortírozó játékok, készségfejlesztő eszközök, fejlesztő eszközök. A fenti óvodai eszköz egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló óvodai eszköz termékadatlapja tekinthető meg. A fejlesztő eszköz címkére kattintva pl. több mint 624 különféle fejlesztő eszköz között választhatnak a bölcsődei, óvodai és iskolai pedagógusok, vezetők.