Colorino - Zsírkréta készlet - 6 db-os - Állatfigurás

Raktáron

Állatfigurás zsírkréta kicsiknek, mellyel könnyen színezhetnek. Nem lesz tőle maszatos a kezük. Kiváló minőségű. 6 színű. 3 éves kortól ajánlott.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.04.04
1 240 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 124 Ft
Hasonló terméek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak az óvodások kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 2 éveseknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a ovisoknak szóló játékok kerültek bemutatásra, melyeket az elmúlt években kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Colorino - Zsírkréta készlet - 6 db-os - Állatfigurás” elnevezéssel listázott termék adatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: készségfejlesztő játék, kreatívjáték, fejlesztő játék, zsírkréta, képességfejlesztő játék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Kreatívjáték” termékkategóriában, az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” nevű termékkategóriában és a ,,Márkák > Colorino" nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva pl. körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Colorino_Zsirkreta_keszlet_6_db-os_Allatfiguras
Colorino - Zsírkréta készlet - 6 db-os - Állatfigurás
1 240 Ft