A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Mit ajándékozzunk kamaszoknak?

Mit ajándékozzunk kamaszoknak? Mit ajándékozzunk kamaszoknak?

Ha kisgyermekek, óvodások és kisiskolások részére vásárolunk ajándékot, akkor sem választhatunk rosszul, ha kizárólag a termékek korosztály besorolására hagyatkozunk. Ám a helyzet bonyolódik, ha kamaszokat szeretnénk meglepni valamivel. 


Kamasznak játékot?
Nem kizárt, sőt, vannak kifejezetten nagyobb korosztály számára készült, bonyolultabb építőjátékok, modellek vagy makettek, amelyek elkészítése aprólékos munkát kíván, időigényes. Sok kamasz szereti a két-, vagy egyszemélyes logikai játékokat is, kártya-, kvíz- és társasjátékokkal pedig szívesen szállnak versenybe, a kooperatív társasjátékok pedig remek „csapatépítő” is lehet az ünnepek alatt nagyobb baráti, családi társaságban is.

 

Mozijegy ajándékba?
Egész biztos, hogy örömet szerzünk egy mozi-, vagy színházjeggyel, egy olyan koncertre, sporteseményre, fesztiválra szóló belépővel, amit a saját zsebpénzéből nehezen tudna kigazdálkodni.

Apróságok a fa alá


Egy új pénztárca, neszesszer, táska, egy különleges parfüm, egy újabb kütyü is jó meglepetés lehet, de az is lehet, hogy konkrét célzásokat is kaptunk a karácsony előtti időszakban arra, hogy pontosan milyet szeretnének. Egy új füles is jól jöhet a mobilhoz, egy új játék a pc-re, vagy ehhez kapcsolódó kiegészítő. A kedvenc csapat, együttes vagy játék logójával ellátott póló, sapka, toll vagy jegyzetfüzet is rendszerint kedvező fogadtatásra talál.

Kreatív hobbi
Sokan kamaszkorban váltanak hobbit vagy fejlesztik tovább a korábbi szabadidős tevékenységeiket. Ha a kamasz szeret rajzolni, festeni, énekel, zenél vagy bármilyen egyéb kreatív elfoglaltságot űz rendszeresen, akkor egy ehhez kapcsolódó ajándéknak vagy programnak, tanfolyamnak nagy valószínűséggel örülne.

Sportos kamaszoknak
Ha a kamasz aktívan sportol, akkor biztos, hogy mindig szüksége van ehhez kapcsolódó kiegészítőkre. A kinőtt, elhasználódott helyett egy új sportszer, táska vagy ruha.

Ajándékutalvány – a mentőötlet
Persze az is meglehet, hogy sehogy sem tudjuk kitalálni, mire lenne szüksége. IIyenkor jó megoldás az ajándékutalvány. Ha ismerjük, melyik üzletben, webshopban szerzi be a dolgait – ruhamárka, sportág, zenei irányzat, kozmetikum – akkor bátran lepjük meg ajándékkártyával, amit arra válthat be, amit szeretne.

                                                                        

Forrás: www.jatekliget.hu <

 
SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>