A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Adventi naptár és koszorú ötletek az utolsó pillanatra

Adventi naptár és koszorú ötletek az utolsó pillanatra Advent első napja lesz vasárnap, a legtöbben már elkészítették az adventi koszorút és az adventi kalendáriumot. Mi most azokra gondoltunk, akiknél szombatra maradt minden előkészület. A kevés idővel rendelkezők részére gyűjtöttünk össze 5+1 szuper ötletet!
 

Adventi naptár papírzacskóból
Nemcsak uzsonna tárolására használhatjuk, hanem facsipesszel egy zsinórra, vagy csomagoló szalagra csíptetve, adventi naptárként is remekül megállja a helyét. A dekorációt akár gyerekekkel közösen is készíthetjük, nekünk pedig már csak a meglepetés tartalommal kell feltöltenünk.

Adventi naptár matricákkal
Az adventi időszak alatt a gyerekeket minden reggel egy-egy karácsonyi matricával is meglephetjük, amit az általuk készített falinaptárra kell felragasztaniuk. Ehhez szükségünk lesz egy A/3-as méretű kartonlapra, amire megrajzoljuk a 24 matrica helyét, majd a további dekorálást a gyerekekre bízzuk. A matricákat pedig minden reggel a megfelelő helyre ragasztják fel.

Gyufásdobozok ünnepi díszben
Némi előkészületet igényel ugyan, ezért nem biztos, hogy az utolsó pillanatban bevethető trükk, de ha egyébként is gyűjtjük az üres gyufásdobozokat – mert valamikor szükség lehet rájuk óvodai, iskolai foglalkozásokhoz, akkor erre a célra is felhasználhatjuk. A 24 db üres dobozt ragasszuk össze, fedjük be csomagolópapírral és kis gombokat vagy gyöngyöket, nem használt mágneses társasjáték bábuit ragasszunk rá. Az elkészült kis dobozok akár az előző adventi naptár matricáit is rejthetik.

Apró adventi csomagok
Az eddigieknél időigényesebb ugyan, ám a várakozással nehezebben megbirkózó gyerekeknél jó taktika lehet, ha nem egyben a 24 napra való ajándékkal, hanem csak naponta egy-egy csomaggal lapjük meg őket. Így megelőzhetjük, hogy december közepére az összes karácsonyig szánt meglepetésünkre fény derüljön.

Gyűjthető apróságok adventi kalendáriuma
Az ünnep kapcsán kapóra jöhet, ha a gyerek gyűjt valamit. A hétköznapokban nehezen mondunk igent egy újabb focis kártyára, apró nagy szemű állatkára, mini pattogós labdára, kis gumifigurára és egyéb csecsebecsére, amivel az otthon már meglévő amúgy is igen bőséges készletet még egy plusz darabbal bővítené. Ám, az adventi naptár remek hely az ilyen apróságoknak, elég ha 24db-ot beszerzünk belőle és megszámozzunk – persze be is csomagolhatjuk, ha szeretnénk.

Adventi koszorú a gyerekektől
Kisebbek és nagyobbak egyaránt élvezik, ha valamilyen dekoráció a lakásban a kezük munkája. Bízzuk rájuk idén az adventi koszorú elkészítését, hadd örüljenek minden alkalommal, amikor meggyújtjuk rajta a gyertyát! Kisebbek részére adjunk valamilyen dísztányért, amibe tetszőlegesen díszeket pakolhatnak, majd ebben eligazítják a gyertyákat. Nagyobbak pedig már különböző méretű gömbdíszek összeragasztásával is szép adventi koszorút alkothatnak.

Forrás: www.jatekliget.hu

 

 

 
SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>