Betűszelídítő, o-ó, ö-ő betűtévesztés - Képességfejlesztő feladatgyűjtemény

Nincs raktáron

A Betűszelídítő feladatgyűjtemény az olvasási problémák megelőzésében vagy a már kialakult nehézség mérséklésében segítheti az alsó tagozatos gyermekek fejlődését. A feladatoknál alkalmazott betűtípus kifejezetten olvasási nehézséggel vagy diszlexiával küzdő tanulók számára készült. A feladattípusok fokozatosan nehezedő szóanyaggal, játékos kihívásokkal és részképességek mozgósításával segítik a komplex fejlesztést


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
1 090 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 109 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 6 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a fejlesztő, oktató, és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Betűszelídítő, o-ó, ö-ő betűtévesztés - Képességfejlesztő feladatgyűjtemény” névvel megtalálható gyakorlófüzet termékadatlapjára leginkább ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vevőink: alsósoknak, gyakorló füzetek, foglalkoztató füzetek, gyakorlófüzetek, első osztályosoknak, tanulójáték, gyakorló füzet. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő foglalkoztató füzetek megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: gyakorló feladatlap, 1. osztályosok, tanulójátékok, gyakorló feladatlapok, foglalkoztató feladatlap, foglalkoztató feladatlapok, 1. osztályosoknak. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Könyvek > Foglalkoztató füzetek” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló gyakorlófüzet adatlapja között lehet válogatni. A 1. osztály kulcsszóra kattintva például több mint 56 különböző foglalkoztató füzet között válogathatnak az unokájuknak, gyermeküknek készségfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső nagyszülők és szülők.