Betűszelídítő, o-ó, ö-ő betűtévesztés - Képességfejlesztő feladatgyűjtemény

Raktáron

A Betűszelídítő feladatgyűjtemény az olvasási problémák megelőzésében vagy a már kialakult nehézség mérséklésében segítheti az alsó tagozatos gyermekek fejlődését. A feladatoknál alkalmazott betűtípus kifejezetten olvasási nehézséggel vagy diszlexiával küzdő tanulók számára készült. A feladattípusok fokozatosan nehezedő szóanyaggal, játékos kihívásokkal és részképességek mozgósításával segítik a komplex fejlesztést


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.28
1 090 Ft
A termék után járó hűségpontok: 11 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 6 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a fejlesztő, oktató, és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, karácsony tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Betűszelídítő, o-ó, ö-ő betűtévesztés - Képességfejlesztő feladatgyűjtemény” névvel megtalálható gyakorlófüzet termékadatlapjára leginkább ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vevőink: alsósoknak, gyakorló füzetek, foglalkoztató füzetek, gyakorlófüzetek, első osztályosoknak, tanulójáték, gyakorló füzet. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő foglalkoztató füzetek megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: gyakorló feladatlap, 1. osztályosok, tanulójátékok, gyakorló feladatlapok, foglalkoztató feladatlap, foglalkoztató feladatlapok, 1. osztályosoknak. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Könyvek > Foglalkoztató füzetek” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló gyakorlófüzet adatlapja között lehet válogatni. A 1. osztály kulcsszóra kattintva például több mint 56 különböző foglalkoztató füzet között válogathatnak az unokájuknak, gyermeküknek készségfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső nagyszülők és szülők.