A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Betűbirodalom / kisbetűk - oktató játék

Ár:
4.495 Ft
Cikkszám: 14219
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 45
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. január 27.
Sok hasznos ismeretet szerezhetsz a Betűbirodalom második tagjának megismerésével.
Alkoss hosszú szavakat a színes betű lapokból! A Betűbirodalom nagybetűk oktatójáték kisiskolások számára készült játék, amivel a szülők meg tudják tanítani a gyerekeket a betűkre, és a szóalkotásra. A lapokból teljes mondatokat lehet kirakni, és még a hangsúlyozást is el lehet vele sajátítani. Gyakoroljátok a szavakat, ismerkedjetek a betűkkel, és alkossatok komplett szavakat, mondatokat! A Betűbirodalom nagybetűk oktatójáték tartalma: 1 darab játéktábla, 144 darab betűnégyzet.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Termék információk

Sok hasznos ismeretet szerezhetsz a Betűbirodalom második tagjának megismerésével.
Most a kisbetűk vannak soron. Gyere, játssz Te is!
A doboz tartalma:
  • 144db különböző színű betű
  • írásjeles idomból és egy speciális 144 négyzetet tartalmazó tábla

Tábla mérete: kb. 30x30 cm

Fejleszti beszédet, kommunkiációt, szókincset, szövegértést
Jelleg készségfejlesztő játék
Játékosok száma 1-4
Játékidő kb. 10-25 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a középsős óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a oktatójátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Betűbirodalom / kisbetűk  - oktató játék” terméknévvel megtalálható oktatójáték adatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: gyerek társasjáték, ovis társasok, óvodás társasjáték, társas óvodásoknak, ovis társasjátékok, társasjátékok, társas, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, oktatójátékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: gyerekjátékok, képességfejlesztő játékok, játék, gyermekjátékok, társasok, társasok óvodásoknak, gyermekjáték, tanulós játékok, társasjáték gyerekeknek, ovis társas. A fenti oktatójáték egyebek mellett a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Fejlesztő társasjátékok” kategóriában,továbbá az „Iskola – óvoda” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló oktatójáték között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

A Betűbirodalom / kisbetűk  - oktató játék termék kiválasztása esetén leggyakrabban az alábbi termékeket rendelték még meg vásárlóink: • Évszakok – Kis felfedező sorozat – Trefl oktató társasjáték • Ellentétek – Kis felfedező – Trefl oktató memória játék • Ábécé – Kis felfedező – Trefl oktató társas ovisoknak • Szakmák – Kis felfedező – Trefl oktató társasjáték • Óra – Kis felfedező – Trefl oktató társasjáték • Marosits Istvánné: Betűző – Betűtanuló-lapok • Fejlődés – Készségfejlesztő párosító puzzle • Otthon és az óvoda – Trefl oktató társasjáték, varázs tollal / Kis felfedező • Vásárolni tanulok – Oktató társasjáték • Járművek – Kis felfedező – Trefl oktató társas ovisoknak.