Barbie Chelsea - Vidámpark játékszett kiegészítőkkel - Mattel

Nincs raktáron

Tölts egy szórakoztató napot a vidámparkban! Melyik attrakciót választja elsőként? Mit szólnál ha madártávlatból láthatná az egész vidámparkot? Ültesd Chelsea babát és két barátnőjét az óriáskerékre, hogy láthassák a vidámparkban található attrakciókat. Hova tovább? Például a dodgem pályára?


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
13 490 Ft
Nincs raktáron
A termék után járó hűségpontok: 135 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a középső csoportos ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra négyéves ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Barbie Chelsea - Vidámpark játékszett kiegészítőkkel - Mattel” terméknévvel listázott szerepjáték adatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: készségfejlesztő játék, gyerekjátékok, játékok, fiús és lányos játék, játék. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyermekjátékok, szerepjátékok, gyermekjáték, képességfejlesztő játék. A fenti szerepjáték többek között az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kislányoknak” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló szerepjáték termékadatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért több mint 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.