A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Árnyképek felismerése - Memória játék - Headu párosítós játék

Ár:
2.790 Ft
Cikkszám: 10576
Gyártó: Headu
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 28
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. augusztus 07.
Fedezd fel játékosan az összefüggéseket. Árnyképek játék egyénileg, vagy csoportosan is játszható. Készségfejlesztő, okosító párosító játék remek készségfejlesztő , melyben már a kisgyermekek is felfedezhetik a világban található összefüggéseket és sok új dologgal megismerkedhetnek.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Árnyképek felismerése - Memória játék - Headu párosítós játék
  • vizuális memória fejlesztése
  • felismerni a formálat
  •  homogenitás és  különbségek
  • térbeli szintézis képesség fejlesztése
Fejleszti szem-kéz koordinációt
Gyártó Headu
Jelleg Párosító kirakójáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a középső csoportos ovisok kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Játék webshopunkban „Árnyképek felismerése - Memória játék - Headu párosítós játék” elnevezéssel listázott logikai játék termékadatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: készségfejlesztő játék, gyermekjáték, párosítós játékok, logikát fejlesztő játék, játék, logikát fejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok. Hasonló típusú szavak, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: logikus gondolkodást fejlesztő játékok, játékok, gyermekjátékok, párkeresős játék, párosító játékok, gyerekjátékok, logikai játékok. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kislányoknak” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló logikai játék tekinthető meg. A párosító játék kulcsszóra kattintva például több mint 91 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.