A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Állatrejtő (Hide&Seek) kiegészítő – Új feladványok

Youtube videók

Ár:
2.990 Ft
Cikkszám: 58
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 30
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. április 09.

A méltán népszerű Hide&Seek Állatrejtő készségfejlesztő gyermekjáték kiegészítője. Csak az alapjátékkal játszható. Egy új lapkát és 60 új feladványt tartalmaz.

Ajánlott: 7 éves kortól

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Tetszett a Smartgames Állatrejtő alapjáték? Ha igen, akkor itt az idő, hogy bővítsd játékod!
Ez a kiegészítő csomag 1 db új elemet és 60 db új feladványt tartalmaz.
A feladat a régi, tedd vissza a lapkákat a tálcába, minden állatot elrejtve - kivéve, amelyek a feladványban láthatók.
A helyes feladatmegoldáshoz nem 4 db hanem 5 db elem közül kell választanod.
Készen állsz a helyes döntésre?
Ez egy kiegészítő csomag! A játékhoz szükség van az eredeti Állat Rejtő (Hide&SeekSafari) dobozra is!

Gyártó Smartgames

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak az iskolások kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 12 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, karácsony tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Állatrejtő (Hide&Seek) kiegészítő – Új feladványok” névvel listázott logikai játék oldalára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: készségfejlesztő játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, logikai feladványok, gyermekjáték, logikát fejlesztő játékok, gyermekjátékok, logikai játékok, játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: képességfejlesztő játék, gyerekjátékok, játék, képességfejlesztő játékok, logikát fejlesztő játék, egyedül játszható játékok, egyszemélyes játék, logikus gondolkodást fejlesztő játék. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló logikai játék tekinthető meg. A logikai játék címkére kattintva például több mint 295 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.