A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Kiemelt ajánlatok

*** ITT KERESS JÁTÉKOT! ***

Mely kategória?
Mely korosztály?
Nem
Gyártó

Kis bannerek

Legfrissebb blogbejegyzéseink

Köszöntünk a Játékliget játékshop BLOG-ban! 

Mit is találsz itt?
A címekre kattintva választhatsz különböző témáink közül. Blogunkban megtalálhatóak a mindannyiunkat foglalkoztató,széleskörű nevelési témakört érintő cikkek, kreatív alkotó ötletek a kézműveskedéshez, közös sütéshez receptek, játékainkat, termékeinket mutatjuk be itt kicsit másképp, saját tapasztalataink alapján is, az aktuális családi programajánlatok gyöngyszemeit válogattuk össze neked az egész országból.

Hasznos lehet számodra!
Összeállítottunk letölthető tesztsorozatot is, mely segítségedre lehet, hogy a kicsi éretsségéről tájékozódni tudj. Blogunkban találsz rejtvényfalatokat is, melyeket óvodás illetve iskolás gyermekeddel kitölthettek. Összeállítottunk születésnapi partyötleteket is, hogy igazán egyedivé varázsolhasd ezt a csodálatos napot!

2017-03-21 17:31:10
JÁTÉK A HOMOKOZÓBAN

Csillagászatilag, évszakilag, meteorológiailag is berobbant a tavasz! Napról napra mind több időt tölthetünk a szabadban – hiszen egyre tovább van „világos”, így előkerülnek a téli álomba burkolózott járgányok, játékok. A gyerekek legnagyobb örömére újra beindul a játszóterezés is, melynek egyik fő helyszíne a homokozó! Ha gyermeked stabilan tud ülni, és fejleszteni szeretnéd, akkor ne késlekedj: irány a homok!

2017-03-18 19:07:21
ÉRZÉKELÉS, ÉSZLELÉS FEJLESZTÉSE JÁTÉKOSAN

 

A világot, a körülöttünk lévő életteret érzékszerveink segítségével ismerjük meg. Általuk szerezzük meg azokat a tapasztalatokat, melyek elengedhetetlenek az élethez, hiszen ezeket felidézve fogunk tudni alkalmazkodni a környezet változásaihoz. De tudjuk pontosan, hogy mi a különbség az érzékelés és az észlelés között? Hogyan is kapcsolódik össze a kettő?

2017-03-16 11:10:00
KÖRNYEZETI NEVELÉS GYEREKEKNEK

„Kertész leszek, fát nevelek, / kelő nappal én is kelek,

nem törődök semmi mással, / csak a beojtott virággal.”

(József Attila: Kertész leszek)

2017-03-13 12:15:23
50+5 ÖTLET PAPÍRGURIGÁBÓL

Ez a nagyszerű alapanyag már számtalanszor bizonyította, hogy milyen sokoldalúan lehet felhasználni, és újrahasznosítani. Most összegyűjtöttünk Nektek 55 szuper ötletet, melyeket nagyon egyszerűen, minimális anyagszükséglettel Ti magatok is könnyedén elkészíthettek gyermeketekkel!

Nincs más hátra, gyűjtsétek a papírgurigákat, és valósítsátok meg kreatív elképzeléseiteket!

2017-03-09 11:30:00
Mit ünneplünk március 15-én? 15+2 érdekesség - amit lehet,hogy nem tudtál eddig

 

Ilyenkor, március közepén előkerülnek a kokárdák, díszbe öltöznek a terek, fellobogózzák az intézményeket, és az iskolákban, óvodákban nemzeti színű dekorációk jelzik: valami fontos dolog történik...