A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Játékliget Blog

Köszöntünk a Játékliget játékshop BLOG-ban! 

Olvasni érdemes:
Itt megtalálhatóak azok a mindannyiunkat foglalkoztató tartalmak, amelyek széles körben érintik a nevelési témakört, kreatív, alkotó ötleteket ad évszakhoz, ünnepkörökhöz kapcsolódó kézműveskedéshez. Közös családi sütés-főzéshez recept ötleteket, tippeket adunk. Bemutatjuk termékeinket, játékainkat, megpróbáljuk mindezt kicsit másképp, a saját tapasztalatainkat is belecsempészve átadni. Az aktuális családi programajánlatok közül igazi gyöngyszemeket válogatunk nektek az egész országból..

Hasznodra válhat:
Összeállítottunk ingyen letölthető tesztsorozatot is, mely segítségedre lehet, hogy a kicsi érettségéről tájékozódni tudj. Blogunkban találsz rejtvényfalatokat is, melyeket óvodás illetve iskolás gyermekeddel kitölthettek. Összeállítottunk születésnapi partyötleteket is, hogy igazán egyedivé varázsolhasd ezt a csodálatos napot!

Az első találkozás mindig nagyon fontos. Az élet minden területén. A fejlesztő munkában azonban ez hatványozottan érvényes. Gyakran tapasztalom, hogy első alkalommal úgy jönnek hozzám az apróságok (de még a nagyobbacskák is), mintha orvoshoz jönnének. Tele vannak félelemmel, szorongással - tudják, érzik, hogy valami baj van velük, ezért jönnek "vizsgálatra". Ugyanazt a szót is használjuk a gyakorlatban, mint az orvosnál - Ő is vizsgál meg én is.

Játszani mindig nagyon jó! Sőt kell is! Na de mi a helyzet akkor, ha éppen nincs annyi résztvevő, amennyi egy társashoz kellene, esetleg gyerkőcünk szeretne kicsit visszavonulni és úgy játszani. Szerencsénkre (vagy gyermekünkére), erre is van megoldás. Az egyszemélyes logikai játékok nagy népszerűségnek örvendenek, és szinte mindegyik játékgyártó termékpalettáján megtalálhatók. De milyen is a jó egyedül játszható játék és minek köszönheti a sikerét?

 

Várakozással teli időszak közeleg, hiszen hamarosan minden kisgyereket meglátogat a jóságos Mikulás, hogy kinek- kinek érdemei szerint osztogassa a meglepetéseket. Vajon mi kerül a kis csizmákba? Ha szerinted is tanácstalan a Mikulás, még neki is jól jöhet a segítség egy kis kívánság-lista formájában!

 

Már csak pár nap, és itt van december elseje! A gyerekek minden nap alig várják, hogy kinyithassák az adventi kalendáium kis rekeszeit, ablakait. Az adventi készülődés szerves része a meglepetésekkel megtöltött kis naptár, mely az ünnep közeledtét jelzi számukra, de talán még nagyobb lesz az öröm, ha az alapot is ti készítitek el hozzá.

 

Beköszöntött a tél és magával hozta az ünnepi készülődés hangulatát is! Bármerre nézünk, szinte mindenhol karácsonyi díszeket, fényeket látunk, mézeskalács illat lengi be a kinti és benti tereket egyaránt. Programválogatásunkban változatos kikapcsolódási lehetőségeket mutatunk nektek, hogy még izgalmasabb és varázslatosabb lehessen ez a december! Kellemes keresgélést kívánunk!

Amikor kisgyermek érkezik a családba, mindig nagy érdeklődés övezi a születendő babát. Szinte az első kérdések egyike: Mi lesz? Kisfiú vagy kislány? Természetesen a lényeg, hogy minden rendben legyen vele, de a kíváncsi természetű szülők is legalább ennyire izgatottak és tudni szeretnék, hogy mire számíthatnak. A választól függően persze beindul a fantázia – kislányokat látunk sürögni-forogni a babakonyhában, és kisfiúkat, akik ügyesen bütykölnek meg mindent, ami éppen „elromlott”.

 

Hamarosan beköszönt a tél. Akadnak ilyenkor olyanok, akik legszívesebben édes téli álomba szenderülve várnák a rügyfakasztó tavaszt, és vannak olyanok is, akik fellélegeznek, hogy végre nincs hőség. Egy biztos: a tél a mi hozzájárulásunk nélkül is jön, és ha már így alakult, akár mókássá és izgalmassá is tehetjük ezt az időszakot. 

Gyermekeink december 5-én este alaposan megtisztított csizmáikat jól látható helyre téve várják a Mikulást. A legenda szerint ilyenkor már nagy a készülődés Lappföldön, hiszen a világ minden országának minden kisgyerekéhez időben, december 6-án, reggelre oda kell érnie a jóságos Télapónak, hogy megjutalmazza, vagy esetenként egy picit talán megleckéztesse a rosszcsont gyerkőcöket.

Egy kis ráhangolódásnak szántuk az alábbi kis gyűjtést, hiszen a tevékenykedés, kézműveskedés közben talán gyorsabban repül az idő a jeles napig.

Mindenki másért szeret társasozni. Van, aki a játék izgalmáért, van, aki azért, mert barátokkal vagy a családdal lehet. Van, aki az együtt töltött időért. Van, aki a játék öröméért játszik, más pedig a győzelemért.
Bármiért is kedveled, a társas, sokkal több, mint játék.
Ez a társasjátékok legnagyobb titka.

 

Az iskolában elért siker vagy kudarc több tényezőtől függ. Sokan gondolják úgy, hogy ez csupán ész kérdése. Régebben még az is előfordult, hogy a szülők iskolai teljesítményére hivatkozva már az iskola kezdetén berakták egyik vagy másik skatulyába a gyermeket. Tanítói pályafutásom kezdetén gyakran hallottam ilyen, és ehhez hasonló megjegyzéseket: „Buta volt az apja is, mit várjunk akkor a gyermekétől”. Szerencsére ma már egyre ritkábban találkozok ilyen gondolatokkal, mert szép számmal vannak olyan tanítványaim, akik messze felülmúlták szüleik teljesítményét.

MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap - Házhozszállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 
+ 4 munkanapot számolj - Pick-Pack ponton történő átvételt kérnél
Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
890 Ft (+150 Ft utánvét esetén)
15.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>